Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Mitsubishi Galant Problemer

Selv produsert siden 1969, ble Mitsubishi Galant introdusert til USA to tiår senere. Selv om budsjett-orientert, har Galant aldri bevist en trussel mot mellomstore sedan ledere som Toyota Camry, Honda Accord og Nissan Altima. Det ble produsert opp til fjerde generasjon i USA. Første generasjon

Den store felles problem med første generasjon Mitsubishi Galants (1989-1993) er den automatgir. Noen biler kan oppleve en forsinkelse når skifter fra "nøytral" eller "park" i "drive" eller "omvendt" Stille overføring magnetventil ville løse problemet. Også noen automatiske girkasse utstyrte biler kan ha noen vibrasjoner, noe som kan fikses ved sentrering de øvre radiator-montering innlegg i monteringsbrakettene.

Det fritar ikke Galants med manuelle girkasser av eventuelle problemer, skjønt. Noen biler kan trenge friksjonsmodifikator når girspaken ikke skifte jevnt mellom girene.
Second Generation

kjøretøy støy og risting er felles med andre generasjon Mitsubishi Galants ( 1994-1998). Reviderte støtdempere bak kan ta seg av støy, mens de øvre radiator-montering innleggene måtte være sentrert i sine festebraketter å kvitte seg med risting. Andre vanlige problemene omfatter fikse feil styring ved å erstatte den nedre kontroll arm som har bakre foring med en innebygd offset og fikse drivlinjekonstruksjoner lekkasjer ved å erstatte end-clutch olje sel.
Tredje generasjon

Vehicle støy er enda mer av et problem med tredje generasjons Mitsubishi Galants (1999-2003) enn foregående generasjon. Dette skyldes tørre eller slitt stabilisator-bar pusseøkter, bli whichcan erstattes. To andre vanlige problemer - to at bilen deler med sin Eclipse søsken av samme epoke - er uroen av den automatiske girkassen forårsaket av termisk nedbrytning av den opprinnelige SPII overføring væske, som kan erstattes med revidert Spiii væske, og en kort som forårsaker bil høyttaler lyder med driften av kraften sete operasjon, som løsbar ved installasjon av en jumper sele under setet.
fjerde generasjon

Vanlige problemer ved fjerde generasjon Mitsubishi Galants (2004-2008) er for det meste kosmetiske. Bakdørene låser kan korrodere og hold deg hvis den ikke brukes regelmessig og skrape lyder kan komme fra soltak utstyrte biler. Mer alvorlige problemer, men inkluderer motorstøy, som er korrigert ved å omprogrammere drivverket kontroll modul, og overføring glidning, som kan bli løst ved å bytte bakre del av huset, reverse clutch montering, tetninger og lagre).

Konklusjon

Den nåværende generasjonen av Mitsubishi Galants var den siste til å bli produsert for USA-markedet. Som annenhåndsverdi var aldri en av Galant sterke poeng, en stans i produksjonen bør også gjøre det mer av et røverkjøp. En fjerde generasjon ville være det beste valget, selv om tredje generasjons de er ikke så langt bak. Men ikke forvent påliteligheten av sin Toyota og Honda kolleger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71409.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair