Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer du en kamaksel i din Hot Rod

Enten du har en ponni bil eller et pinnsvin V8 Chevelle, kan du bump opp hestekrefter ved å installere en kamaksel i din hot rod. Når du ringer din lokale hastighet butikk å bestille din nye kamaksel, vil du trenger å vite anvendelsen av kjøretøyet, inkludert året, merke, modell, størrelse motor, hvor store ventiler er og hvilken størrelse stempelet er. Du må også vite om du har konkav stempel, pop-up stempler eller flat topp pistons.When du installerer en ny kamaksel i din hot rod, vil du også trenger å installere nye løftere. Du trenger
Nye kamaksel
Nye løftere
Distributør pakning
Vannpumpe pakning
ventil dekke pakning
Timing dekselpakning
Intake manifold pakning
snuse bar ( a /k /a Big Bertha)
Harmonic balanserer Puller
Rail av 1/4 tommers standard stikkontakter
Rail av 3/8 tommers standard stikkontakter
Rail av 1/2 tommers standard stikkontakter
flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Polygriptang
Skiftnyckel
1/4 tommers skralle
1/4 tommers luft skralle
3/8 tommers skralle
3/8 tommer luft skralle
1/2 tommers skralle
1/3 tomme luft skralle
Momentnøkkel
Telescoping magnet
Carb renere
Rags
Olje
Olje filter
Frostvæske
Oil Treatment (den tykke honning lignende ting i blå og rød flaske)
Vis Har mer Instruksjoner
en

noen type vogn eller bord i nærheten der du kan legge alt ut som du tar den av. Åpne pakke med løftere og suge dem i noen vanlig motorolje. Kontroller at alle løftere er dekket i oil.Drain frostvæske i en ren bøtte. Hvis du bruker en ren bøtte, kan du gjenbruke frostvæske. Tapp oljen i en beholder riktig for avhending. Du må kvitte deg med olje og filter på en forsvarlig disponering facility.Also, før du starter, må du sørge for at motoren er på øvre dødpunkt.
2

Fjern radiator, radiator slanger, noen elektriske vifter, hvis du har dem installert og front grill. Hvis du har en overføring kjøligere, fjerne det på dette tidspunktet, tar bilen for å plassere et drypp panne under kjøligere linjer. Hvis du ikke har en egen trans kjøligere, sørg for å ha et drypp panne under kjøligere linjene som går inn i radiatoren.
3

Fjern den manuelle fan, og dynamoen. Unbolt festeboltene for servostyring pumpe og legg den til side. Hvis du ikke har nok plass til å sette det ut av veien, må du kanskje ta slangene av. Hvis ja, sørg for å ha en catch bøtte for å fange noen servostyring væske som vil lekke.
4

skru fra hverandre luftkompressor og legge det ut av veien. Hvis luftkompressor er under hodene, bør det ikke være i veien for deg, og du trenger ikke å skru fra hverandre det. Prøv å la linjene intakt, så du blir nødt til å støvsuge systemet ned og erstatte freon og tørketrommel eller akkumulator hvis du tar linjene av.
5

Fjern ventilen dekker. Ta den gamle pakningen og rengjør pakningen rail. Undersøke dem nøye for å være sikker på at det ikke er noen bulker eller at pakningen rail er ikke vridd. Dette er spesielt viktig hvis du har krom ventil dekker.
6

Fjern vannpumpen. Rense fast på pakningen med carb renere.
7

Hekt carb linkage fra siden av carb, drivstoffslanger og vakuum linjer. Det kan være lurt å legge noen filler på toppen av inntak for å fange opp eventuelt drivstoff som lekker ut når du fjerner drivstoff linjer.
8

Fjern distributør. Ta oppmerksom på hvor rotoren peker. Det skal peke på Number One sylinder hvis du skal sette motoren i øvre dødpunkt.
9

Fjern inntak manifold fra motoren. Fjern pakningen. Bruk carb renere å fjerne noen biter av pakningen som stikker til blokken eller til inntak manifold.
10

Fjern rockere og støtstenger. Kast de gamle løftere unna.
11

Fjern timing dekselet. Sørg for at taktmerkene på veivakselen er stilt opp. Tidspunktet preg på sveiven skal være rett opp og timing merkene på kamakselen utstyr (topp timing utstyr) skal være rett down.Look for en cam-knappen eller en cam lock. Disse vil måtte fjernes.
12

Fjern harmonisk balancer. Fjern timing kjeden. Den øverste timing utstyr må til slutt fjernet, men du kan la den festet til kamaksel for nå, bruker den til å dra forsiktig kamaksel ut av engine.Gently fjerne kamaksel fra fronten av motoren.

13

Coat den nye kamaksel med olje behandling eller cam lube som fulgte med cam. Installere cam som til spesifikasjoner for søknaden din. (Du kan installere cams "straight up" eller x grader før eller etter øvre dødpunkt). Ikke glem cam-knappen eller cam lock.Put de nye løftere i løfteren boringer. Installere alle deler som du har fjernet dem og re-fill og toppen av alle væsker.
14

Følg instruksjonene på å bryte i kamaksel. De fleste biler krever 2000 rpm i 20 minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70980.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair