Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan sette på en Ford Explorer Ytre Tie Rod End

Den ytre tie rod slutten på Ford Explorer bro forbindelsen mellom rack og pinion styring og forhjulet knokene. I motsetning til forhjulsdrevne biler, kobler den ytre tie rod slutten på SUV til styringsgruppen knoke direkte i stedet for å spankulere. The front end komponenten gjør ingen toleranse i spill slik når delen blir kompromittert, må den skiftes ut. Selv om det ikke er nødvendig, mange reparere anlegg anbefale erstatte tie rod slutter i par. En justering er sterkt anbefalt siden den tie rod slutten erstatning vil endre dekk tå. Du trenger
Kjøretøy heise
Impact pistol
Impact socket satt
Nebbtang
Penetrating olje
Portable lommelykt
Box-end/open-end kombinasjonsnøkkel sett
Fettpresse
Replacement ytre tie rod slutten (e)
Tie rod end separator
Vis flere instruksjoner
en

Plasser Explorer i friløp og anvende parkeringsbremsen. Løft Ford bruker et kjøretøy heise og ta forhjulet (e) med en slagbormaskin og stikkontakt.
2

Løsne jamb mutteren på ytre tie rod slutten til den indre tie rod-tilkobling ved hjelp en skrunøkkel. Hvis sta, gjelder gjennomtrengende olje, la det fem til ti minutter å suge inn og prøv på nytt. Om nødvendig, vil en bærbar propan eller oxyacetylene fakkelen overbevise jamb mutter løs. La det kjøle seg ned etter brutt gratis før du fortsetter.
3

Fjern splinten fra den ytre tie rod slutten akselen som kobles til knoke bruke et par nebbtang. Fjern slottet mutteren fra den ytre tie rod slutten akselen på virkningen pistol og socket.
4

Installer en tie rod slutten separator på ytre tie rod slutten akselen med klemmer av separatoren plasseres på knoke. Stram separator akselen med en boks fastnøkkel til å trykke på skaftet av tie rod slutten fra knoke.
5

Fjern den ytre tie rod slutten fra indre tie rod slutten ved å vri den mot klokken. Telle og registrere hvor mange omdreininger det tar å fjerne den ytre tie rod slutten for å installere utskifting nær den opprinnelige tå innstillingen.
6

Installer den nye ytre tie rod slutten til den indre tie stang matcher mengde svinger det tok å fjerne. Plasser gummi støvel på akselen av den ytre tie rod slutten og deretter installere det inn i knoke og erstatte slottet mutter. Stram slottet mutteren til 60 fot pounds med en momentnøkkel og socket. Plasser sporene i slottet mutteren til hullet i den ytre tie rod slutten akselen for å sette inn splinten inn i hullet og deretter bøye splinten å sikre slottet mutter.
7

Stram jamb mutteren på den indre tie rod slutten til den ytre tie rod slutten.
8

Plasser smørenippelen (hvis aktuelt) på toppen av den ytre tie rod slutten og stram med en liten skiftenøkkel. Fyll smørenippelen til bagasjerommet er fullt utvidet med fettpresse. Gjenta fremgangsmåten for den andre siden (hvis ønskelig) før du setter hjulene og ha Explorer front end linje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71327.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair