Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvor å Endre kjølevæske på en Chevrolet Silverado

Det finnes flere typer kjølevæske for en Chevrolet Silverado. Den eldre stil grønn frostvæske kjølevæske er bra for to år. Så det begynner å forandre seg og blir etsende og bør byttes ut. Den nyere Dex Cool frostvæske er oransje i fargen og kommer i alle nye biler. Denne nye og forbedrede frostvæske kan brukes for mye lengre tidsperioder --- opp til fem år eller 60.000 miles så lenge som det vises rent. Hver gang kjølesystemet er betjent, bør en radiator flush først brukes til å rengjøre rust og avleiringer ut av motoren. Du trenger
Common screwdriverSpring slangeklemme fjerning toolPair av pliersCatch pan for antifreezeOne kan av kjølesystem flush
Vis flere instruksjoner
en

Hell kjølesystemet skylle i radiator. Hvis det ikke er nok plass da radiator må tømmes av noe kjølevæske for å gjøre plass. Start Silverado og la den oppnå driftstemperatur. Slå av motoren og gi den ca 15 minutter for å kjøle seg ned.
2

Place fangsten fat under nedre radiatorslange og fjern våren klemmen med slangen fjerning verktøy eller tang. Sakte fjerne slangen slik at den ikke dumpe all kjølevæske på en gang og lage et rot. La det renne for en liten stund etter at store deler av det har kommet ut. Bytt slange og klemme. Fjern den øverste klemmen og slange på radiatoren.
3

Fyll radiatoren med vann og starte motoren, slik at den øverste radiator slangen av. Skylle systemet ut til å bli kvitt alle forurensninger igjen etter at motoren ble tømt. Det vil ta noen minutter for termostaten å åpne. Når vann begynner å komme ut av toppen slangen, har det åpnet. Bare fortsette å legge vann i ca fem minutter, og deretter slå av motoren.
4

Fjern den nederste radiator slangen igjen og la vannet renne ut. Hekte begge radiator slanger. Hell to liter kjølevæske i radiatoren. Topp det hele med vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71073.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair