Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Positivt og ulemper av paintless Dent fjerning

Paintless bulke reparasjon er en metode for å fikse bulker og bulker i en bil uten boring, sparkling, sliping og retusjering av andre reparasjoner. Denne metoden for bulke reparasjon har eksistert siden 1940-tallet og opprinnelig ble utviklet for å løse de mindre dings som biler led mens på samlebånd. Produsentens stoppet trenger paintless bulke reparasjon som de fant måter å forbedre produksjonsprosessen, men teknikken vunnet popularitet i kroppen butikker i 1980. Garanti

En fordel med paintless bulke reparasjon er at den ikke påvirker garantien på bilens lakk eller finish. Maleri noen del av bilen vanligvis tomrom fabrikken maling og finish garantier.
Ingen matchende

Fordi paintless bulke reparasjon krever ingen maleri, er det ikke nødvendig å bekymre deg for at verksted vil ha problemer med å matche malt delen av bilen med den opprinnelige maling jobb.
Struktur

Paintless bulke reparasjon har ingen innvirkning på bilens strukturelle integritet.
Tid er penger

Reparasjon bulker bruker paintless bulke reparasjon er raskere og rimeligere enn andre dent reparasjonsmetoder.

Begrensninger

Riper kan ikke repareres med paintless bulke reparasjon.
Metal Kun

Kun metalldeler på bilen kan repareres med paintless bulke reparasjon. Skade på plastdeler kan ikke repareres ved hjelp av denne metoden, og plast støtfangere er ofte den delen av bilen som er bulkete.
Sted

verktøy og teknikker for paintless dent reparasjon rett og slett ikke kan nå alle deler av en bil kropp og kan ikke være et alternativ avhengig av plasseringen av bulk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71072.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair