Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner Cycle Tank Gass Varnish

Når gass sitter ubrukt i en drivstofftank i en lang periode, danner den en lakk som kan tette drivstoffsystemer. Motorsykkelen kan kjøre grov eller ikke starte i det hele tatt. Det er relativt lett å fikse, men. Du trenger
Aceton, lakk tynnere eller et drivstoff-system renere utviklet for å fjerne lakk
Sett av SAE eller metriske skiftenøkler
Empty gass kan
Rags
BBs, marmor eller nøtter
neopren
Engangs klær
Vis mer Instruksjoner
en

Drain drivstoff fra tanken og linjer i en egnet beholder, for eksempel en gass kan.

2

Fjern bensintanken og eventuelt et filter eller drivstoff-sending enhet inne i tanken. Se motorsykkelen instrukser eller en reparasjon for instruksjoner som er spesifikke for motorsykkelen.
3

Plug opp slangen eller ventil der drivstoff kommer ut av tanken. Det er ofte lettest å feste en liten lengde av gammelt drivstoff linje som du ikke trenger til tanken, og koble opp drivstoff linje med noe som passer. Selv om du kan kjøpe plugger til dette formålet på en auto deler butikken, kan en blyant jobbe i en knipe, eller du kan bruke kork eller maskeringstape.
4

Følg instruksjonene på flasken, hell drivstoff renere, aceton eller lakk tynnere inn i tanken. I noen tilfeller må støvsugeren tillates å virke i flere timer. Men hvis du bruker aceton, tilsett BBs, klinkekuler eller nøtter. Husk å holde styr på hvor mange du putter inne i tanken. Hvis du ikke får dem ut, kan de forårsake alvorlige problemer.
5

Lukk lokket på tanken og rist den, så la den sitte i ca 15 minutter på den ene siden. Snu det og la den sitte i ca 15 minutter på den andre siden. Rist igjen, så drenere væske i en egnet beholder.
6

Skyll tanken godt med varmt vann, og tørk den med enten slik at det å sitte i solen i flere timer eller ved å bruke et hår tørketrommel (som sikrer at det ikke er brennbar gass eller rester av rengjøringsmiddel i tanken først). Tanken skal nå være rent, tørt og klar for re-installasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71029.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair