Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner CV aksler fra en Toyota Corolla

De CV (konstant hastighet) aksel sjakter på en Toyota Corolla integrere transaksel av forhjulsdrift girkasse med hjulet. Det er to felles lager på hver ende av CV aksel, beskyttende dekket av en gummi støvel å holde leddlagrene smurt, og for å hindre forurensninger som skitt, grus og annet rusk fester seg til forsamlingen. Etter gang, kan leddlagrene mislykkes, eller gummistøvel kan forringes, og på grunn av hastigheten av rokken, er fettet fjernes fra støvelen, og den bærende ledd er utsatt for vær og vind. Du trenger
1/2-inch stasjonen slagbormaskin
1/2-inch stasjonen metriske innvirkning socket sett (opp til 30 millimeter)
Stor brekkjern
Drain bøtte
Hammer
Stor gummihammer
strikken
Bil lift
Vis flere instruksjoner
en

Plasser Corolla på en heis, opp til ca hoftehøyde.

2

Fjern hjulkapselen. Fjern lug nuts med virkningen pistol og en stikkontakt. Ta av hjulet.
3

Fjern splinten, spindel cap og låsemutteren på eldre modell corollas. Fjern hub mutteren på senere modell corollas med virkningen pistol og en 30 millimeter socket.
4

Løft Corolla opp høyt nok på heisen for å finne ut om det er indre flens boltene som holder akselen til transaxle boliger. Boltene er tilstede i eldre modeller av Corolla. Fjern boltene, hvis det er aktuelt. Plasseres drenet bøtte under innerstøvel av CV aksel, der akselen vil skille fra transaksel, og senk Corolla til midjen nivå igjen.
5

Koble den ytre tie rod slutten fra knoke , og fjern den nedre kuleledd mutter. Separer tie rod slutten fra knoke, og kuleleddet fra nedre kontroll arm. Bruk en hammer til å pund på knoke nær tie rod slutten til den løsner.
6

Bruk en gummihammer på enden av spindelen av CV aksel for å skille det fra navet. Sving hele knoke bort fra akselen til venstre eller høyre med en hånd, mens du holder den ytre boot av skaftet for å stabilisere den med den andre hånden. Når knoke er fri fra akselen, vikle en strikk ledningen rundt det, og flytte den ut av veien.
7

Lirk CV aksel fra transaksel, med et stort brekkjern. Det er en ring klippet holder den inne i transaksel som må forskyves. Fjern CV aksel når ring klippet utgivelser. Noen transaxle væske lekker ut. Pass til toppen av væske i differensialen erstatte CV aksel. Se i brukermanualen for riktig væske til å bruke.
8

Bytt CV aksel ved å reversere prosedyren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71134.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair