Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner Bil dørlåser

Dørlåsen eller låsesylinderen på en bil eller lastebil er en liten metall sylinder du setter bilens nøkkel inn når du vil låse eller låse opp døren. Låse sylindere må vanligvis byttes etter et kjøretøy har blitt brutt inn. Ofte vil en flat skrutrekker settes inn i låsesylinderen til å bryte den opp, noe som etterlater låssylinderen blir ubrukelig. Skifte en låssylinder på en bil eller lett lastebil er innenfor evnene til de fleste mekanikere, og kan gjøres med noen få enkle verktøy. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker Vis
Needle-nese tang
Mer Instruksjoner
en

Pass på at glasset vinduet panelet er fullt hevet.
2

Fjern den manuelle vindu sveiv (hvis montert), enten ved å sette inn et vindu sveiv flytting verktøyet mellom sveiv og dørpanelene (GM biler), eller fjerne skruen i bunnen av håndtaket som fester den til regulator akselen.
3

Fjern skruene som kobler armlenet til døren panel. Ta av armlenet.
4

Fjern eventuelle synlige skruer som forbinder polstrede interiør døren panel på stål dørkarmen.
5

Fjern den indre dørpanelet. De fleste innvendige dørpanelene er festet til dørkarmen med skjulte plastklips. Plasser en flat skrutrekker mellom døren panel og dørkarmen. Skyv skrutrekkeren rundt omkretsen av døren panel til du treffer en av de skjulte klipp. Når du finner en, dra rett ut på skrutrekkeren for å løsne den. Fortsett rundt kanten av døren panelet til alle klippene er frikoblet.
6

Finn dørlås sylinder på innsiden av døren. Det vil bli plassert nær den ytre dørhåndtaket.
7

Koble aktiveringsstang fra døren låsesylinderen. I de fleste tilfeller må du fjerne en liten stål klipp og trekke aktiveringsstang av sylinderen.
8

Fjern stål klipp eller mutteren som fester låsesylinderen til døren.

9

Fjern låsesylinderen. På dette punktet, bør du være i stand til å skyve den ut av montering hullet i døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71432.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair