Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte Fuel Lines på en Corolla

Drivstoffslangene på din Toyota Corolla består av to hoveddeler: metall rør og gummislanger. Noen del av linjene som lekker eller er skadet må erstattes. Slanger må bytte slanger og rør skal erstatte rør, men prosessen med å fjerne og installere enten er veldig lik. Bruk fabrikken reservedeler som de er konstruert for å tåle de høye presset av drivstoffsystemet. Instruksjoner
en

Slipp ut trykket fra drivstoffsystemet. Åpne lokket til bensintanken, og deretter fjerne bensinpumpe relé fra sikringsboksen under panseret. Start motoren og vent til det å henge seg opp. Koble den negative batterikabelen når systemet er trykkløst.
2

Fjern festene som kobler drivstoff linjer til karosseriet. For linjer som er klemt på, løsne klemmene som holder slangen til metall linjer og trekk slangen av beslaget, vri slangen vil hjelpe. For rask-koblingsbeslag, trykker Løsne faner med en hånd mens du holder kontakten med den andre og separat røret og kontakten.
3

Koble den nye linjer med nye O-ringer der nødvendig. Å koble quick-koblingsbeslag, justere holderen er låsing pawls med kontakten grooves, skyv kontakten på røret før pawls låsen på plass og installere dekslene.
4

Re-presse drivstoffsystemet når de kobles til. Med gasskappe lukket og batteriet kobles til igjen, koble bensinpumpen stafett. Vri tenningsnøkkelen til posisjon for et par sekunder, skru deretter av i omtrent fem sekunder. Gjenta dette flere ganger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71280.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair