Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan sette hengsler på en ny dør

Installere en ny dør vil ta tid å oppnå på grunn av den presise målingen som er nødvendig. En ny dør vil gjøre ethvert rom eller inngangen ser ut som ny, spesielt hvis det blir holdt av blanke hengsler i dørkarmen. Putting hengsler på en ny dør er ansett å være litt tungvint, men hvis du har tilstrekkelig hjelp med prosjektet, vil døren være lettere å håndtere. Du trenger
Flat skrutrekker
Philips-skrutrekker
Meisel
Utility kniv
Wedges
Hånd planer
Hammer
Pencil

Vis mer Instruksjoner
en

Fjern den gamle døren fra hengslene. Dette kan gjøres ved å fjerne pinnene fra hengslet og løfte døren opp og av. Noen ganger er dette ikke lett å gjøre hvis døren har vært på plass i flere år. Hvis pinnene synes fast, kan du bruke flat skrutrekker og en hammer for å banke forsiktig på pinnene ut av hengslene.
2

Place kilene langs bunnen av døren jam. Dette vil tillate deg å holde døren på plass og ikke bli pålagt å holde den med hendene.
3

Plasser døren. Når døren er på plass, sørg for at du har ca 1/16 tomme av plass på alle fire hjørner av ny dør. Dette vil tillate døren til å svinge skikkelig uten motstand.
4

Mål hengslene. Bruk en blyant til å lett lage et merke på døren på plasseringen av de gamle hengslene var plassert. Plasser merkene på toppen og bunnen av alle tre hengsler. Dette vil tillate deg å meisle ut hengslene på den nye døren. Husk, før du gjør merkene på døren, bør du måle avstanden igjen.
5

Trace omrisset av de gamle hengslene på dørkarmen. Ta ut de gamle hengslene fra tre og installere de nye. Du må kanskje meisle rammen for å riktig plass de nye hengslene flush med døren. Etter å ha installert alle tre hengsler, ta en liten bor og lage en pilot hull i hver av hengslene. Dette vil tillate deg å enkelt installere treskruer inn i den nye døren.
6

Sett opp døren på plass, og plassere pinnene i hengslene. Du kan trenge noen til å hjelpe deg med denne delen av prosjektet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70999.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair