Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva er en motoreffekt Flush?

En motorkraft flush er en prosedyre der en høytrykks-løsning er spylt inn i en bilmotor for å rense ut forurensninger som kan skade ytelsen. Utføre motorkraft spyler med jevne mellomrom kunne forbedre auto ytelse i områder med smøring, motorytelse og drivstofføkonomi, samt forlenge levetiden til bilen. Grunner

Den primære grunnen til å utføre en makt flush er motoren slam, som er forårsaket naturlig ved bruk av bensin og olje i bilens motor. En olje filter, skiftet ut med jevne mellomrom, kan bidra til å redusere mengden slam som bygger seg opp i motoren --- men det vil ikke hindre det. Faktisk gjenstår en halv liter slam i motoren når oljen er endret, som dirties den nye oljen bare fem miles etter et oljeskift, ifølge autoprofit.com, som selger motor spylesystemer.

Schedule

Autoprofit.com anbefaler en motor spyles en gang hver 15.000 miles, eller en gang i året for en gjennomsnittlig sjåfør. I mange tilfeller kan inngrepet gjøres når du har din olje endret på din lokale bensinstasjon.
Slik fungerer

Først teknikere drenere motor olje og fjern oljefilteret. Koordinere oljeskift og motor flush er anbefalt så pengene ikke er bortkastet. Flush system maskiner er koblet til både boliger for oljefilter og plugg for oljeskift. Trykksatt vaskemiddel blir deretter sprøytet inn i systemet ved høy hastighet, noe som spyler og oppløser slam inn i en bunnpanne, der et vakuum suger opp slam.
Fordelene

spyle motoren med jevne mellomrom kan ha flere fordeler for motoren, ifølge autoprofit.com. Flushing kan forlenge motorens levetid og bedre motor smøring. Fordi slam ikke fyller opp motoren, kan bilen kjøre kjøligere og oljen vil vare lenger. Motorytelse kan forbedre, bilen kan kjøre renere, og slag og ping forbundet med eldre eller out-of-tune biler kan stoppe. Drivstofføkonomi er også en annen mulig fordel.
Forsiktig

Før du lar teknikere til å betjene motoren din, sørg for at de er informert om spyleprosedyre. Still spørsmål som hvor varm løsningen vil være (det bør være rundt 110 grader). Eller du kan be om at teknikeren bruker et press maskin som ikke legger press. Mange maskiner fungerer like godt når de er satt til å sirkulere vaskemiddel jevnt gjennom systemet. Hvis teknikeren bruker for mye press eller bruker maskinen feil, er det en sjanse for at det kan føre til skade på motoren, som kan omfatte blåser ut forseglingene på viktige motordeler som pakninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71433.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair