Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik konverterer Mass Flow til Volume Flow for Air

Mass flow rate er den hastigheten som massen til et stoff passerer gjennom en gitt overflate. Tilsvarende er volumstrømningshastigheten hastigheten som volumet av en væske passerer gjennom en gitt overflate. Disse tiltakene er i utstrakt bruk i fluiddynamikk, og det er ofte nødvendig å konvertere disse tiltakene vannføringer. Merk at både for væsker og gasser anses å være væske i sammenheng med fluid dynamics. Instruksjoner
en

Undersøk måleenheter for masse flow rate. Massestrømningshastigheten måler masse per tidsenhet, så standard måleenhet for massestrømningshastigheten er kilo per sekund (kg /s).
2

Se på måleenheter for volum flyt rate. Volumstrømningshastigheten måler volum per tidsenhet slik standard måleenhet for volumet flow rate er kubikkmeter per sekund (m ^ 3 /s).
3

Knytt massen av en væske til sitt volum med tetthet. Tettheten av et materiale er definert som d = m /v, hvor d er tettheten i kg /m ^ 3, m er massen i kg og V er dens volum i m ^ 3. Derfor v = m /d.
4

Beregn massen flow rate. Dette er gitt ved ligningen M = DSA, hvor M er massestrømningshastigheten, d er tettheten av fluidet og S er hastigheten av fluidet gjennom arealet A.
5

Konverter massestrømningshastigheten til volumstrømningshastigheten. Siden v = m /d fra trinn 3, kan vi si at V = M /L, hvor V er volumet som væskemengde og M er massestrømningshastigheten. Merk at også denne likningen gir oss V = M /d = DSA /d = SA, som tillater oss å beregne V direkte fra hastigheten av væsken og arealet av den gitte overflaten.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71237.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair