Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer du et Horn Relay på en Mitsubishi Montero

Releer er vanligvis den mest pålitelige bevegelige delen i bilens elektriske system og sjelden krever erstatning. Når man ikke svikter, skjønt, er utskifting veldig lett i de fleste tilfeller. Før du bytter en stafett, teste stafetten med et multimeter for å diagnostisere problemet. Et horn som ikke fungerer kan være forårsaket av en dårlig stafett, en ødelagt ledning, et ødelagt horn bryteren, eller til og med horn i seg selv kan være å klandre, så feilsøke grundig før du bytter noen deler. Du trenger
90-graders pick verktøy
Vis mer Instruksjoner
Horn Relay Installasjon
en

Finn horn stafett. På de fleste Mitsubishi Montero modell år, kan hornet stafetten finnes på sikringsboksen under panseret. Stafetten posisjon i sikringsskapet vil bli notert på sikringsdekslet.
2

Åpne sikringen dekselet. Kontroller plasseringen av relé i sikringsboksen hjelp av diagrammet på sikringen dekselet. Bruk en 90-graders pick verktøy for å fjerne stafetten, hvis det er nødvendig.
3

Inspiser relé terminaler for smuss og korrosjon. Rengjør polene med elektrisk kontakt renere hvis nødvendig. Undersøke stafetten for tegn på skade.
4

Plasser den nye stafett i stafetten socket. Har noen trykker på Hornbryteren og føler stafetten for bevegelse. En godt fungerende relé vil produsere et klikk som er lett høres og føles.
5

Bytt sikring panel og lukk panseret. Hornet stafett installasjonen er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71167.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair