Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en Pontiac Mass Airflow Sensor

The luftmassemåler i Pontiac GM motoren er plassert mellom luften boksen kanal og spjeldhus av motoren. Avhengig av hvilken type Pontiac du har, er det et par forskjellige prosedyrer for å fjerne og erstatte det. Masse luft flyt sensorer kan bygge opp luft partikler som forurenser sensor skjermen og føre til dårlig ytelse av motoren. Hvis du erstatter en, du allerede vet de er dyre, og du bør gå et skritt videre og rense ut luft inntak systemet og endre luftfilteret også. Du trenger:
rettholt skrutrekker
Shop vac
Throttle body renere
Butikk rags
T-20 sikkerhet bit driver
Replacement MAF sensor
Air filterskift (anbefales)
Vis flere instruksjoner
en

Locate luften boksen i motorrommet av Pontiac. Ta av dekselet og ta ut filteret. På 3,1-liter og 3,4-liters motorer - i Aztec og Montana -. Det kan være lettere å koble luftkanal med en skrutrekker for å løsne bandet klemmer og fjern luften duct før du tar luften boksen dekke off

2

Bruk en butikk vac å rense ut i bunnen av luften boksen hvis det er rusk eller oppsamlet støv til stede. Du kan også spray litt spjeldhus renere i luften boksen nederst og tørke den ut med en butikk fille.
3

Finn luftmassemåler i luften duct tube. På Aztec og Montana motorer, er luftmassemåler sylindrisk og laget av aluminium. På Bonneville og Grand Prix-modeller, er det plast og setter i luften duct tube.
4

Løsne bandet klemmer på begge sider av luftkanal tube på de sylindriske MAF sensorer. På flat plast MAF sensor, fjern de fire sikkerhet Torx tips skruene med en T-20 sikkerhet tip driver.
5

Trekk ut pluggen som går fra MAF sensoren til ledningsnett. Fjern sensoren.
6

Installer den nye sensoren ved å reversere prosedyren. Kontroller luftkanal rør for støv og skitt som fører til og fra sensoren MAF. Rengjøre kanalen ut ved hjelp av spjeldhus renere.
7

Installer et nytt luftfilter i luften boksen når det er på tide å montere enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71242.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair