Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Problemer med Lexus Gx470

GX 470 er en av de tre SUV som tilbys av Toyotas luksus navneskilt, Lexus. Kjøretøyet er plassert i midten av den mindre RX og den full størrelse LX i alt fra størrelsen til pris. Det ble med Lexus line-up i 2003 og er nå inne i sin første generasjon. Air Conditioner

Noen Lexus GX470s kan ha problemer med air condition systemet. I noen tilfeller (spesielt til de 2003-2006 modell år) A /C ikke kan kjøle tilstrekkelig, krever ulike deler, vil bli markert for reparasjoner. Noen 2004 biler kan trenge ekspansjonsventil erstattet som følge av snapping eller spratt lyder fra den bakre klimaanlegget enhet.
Dører

bakdør på enkelte biler kan bli vanskelig å åpne, slik at det kreves en ny utforming låsesam-menstillingen for å bli installert. Også, redesignet kjører bord klipp er tilgjengelig for å erstatte løsnet seg.
Eksosanlegg
p Med noen Lexus GX470s, kan overdreven svovel slippes ut fra eksosen. Som kan elimineres ved å omprogrammere motorstyringen datamaskinen og erstatte katalysatoren. Dette problemet er akutt i 2003 og 2004 biler.
Speil

Noen Lexus GX470s kan oppleve svikt i de utvendige speilene for å gå tilbake til deres minne posisjon. Dette ville kreve en revidert speil aktuator.
Suspension Støy

Noen Lexus GX470s kan oppleve noen suspensjon støy, vanligvis en clunking lyd bakfra når bilen kommer til en stopp. Dette kan elimineres ved installasjon av en revidert drivaksel. Se opp for dette problemet, spesielt hvis det er av 2003 eller 2004 årsmodell.
Vannlekkasjer og Windows

Noen 2003 og 2004 Lexus GX470s kan oppleve vannlekkasjer inn høyden kontroll kompressor magnetventil. Dette kan fikses med installasjon av n forbedret kompressor montering. Noen 2003 biler trenger strøm vindusbryter erstatning på grunn av vinduene bare å kunne åpne halvveis.
Konklusjon

Lexus GX470 bærer Toyota /Lexus stempel av pålitelighet, og det er ikke spesielt snau på egenskaper. Men husk at GX470 kom på markedet litt før crossover SUV ble populært, derfor det ikke kan ha noen luksus funksjoner som noen nyere konkurranse besitter

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71418.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair