Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte Mustang Wheel Studs

The framhjul og bakhjul pigger erstatning prosedyrer på en Mustang er litt annerledes. Imidlertid krever begge hjul og bremsetrommelen /rotor fjerning og installering av selve tappen er den samme i begge tilfeller. En forsiktig området er hjulet innstramming. Det er et moment spesifikasjon som bør være oppfylt når stramme hjulene etter reparasjon. Du trenger
Jack
Jack stå
hjulmutternøkkel
Socket satt
Stikknøkkel
Hammer
Punch
Nut (større enn stud shank)
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Stud Replacement
en

Fjern hjulet med litt løsne slepe nøtter, og deretter heve og støtte bilen med bukker. Du kan flytte rundt og under bilen, så bukker er en kritisk sikkerhetsnett.
2

Fjern de to caliper og to boltene, og henge bøylen ut av veien. Skyv rotoren ut av navet for å få tilgang til navet på sen modell Mustanger. På 1965-1993 Mustangs, fjerne støv cap, splinten, og beholde nøtt å skyve rotoren ut spindelen.

På trommelbremser bare skyv trommelen av bremsen forsamlingen.

3 p Med en hammer, kjør den ødelagte stud ut av navet. Med trommelbremser rotere navet for å la stud å bli drevet ut uhindret forbi bremseskoene.
4

Installer den nye stud ved å sette den inn i hullet bakfra, og skyve en stor mutter over stud mellom navet flens og lug mutter. Stram lug nøtt å trekke tappen gjennom hullet til den er helt på plass i hullet.
5

Re installere bremsene ved å skyve trommelen eller rotoren tilbake på montering, eller installere bøylen braketten og målepunktet. Stram alle festeboltene sikkert.
6

Sett på hjulet og trekk hjulet til 100 ft /lbs med momentnøkkel.

Senke bilen forsiktig tilbake på bakken. Prøvekjøre bilen for noen få miles og kontrollere den lug mutter dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71311.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair