Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bringe tilbake et dødt batteri

En bil som ikke vil starte vanligvis peker på en ting ... et dødt batteri. Så følg disse stegene for å bringe livet tilbake i batteriet, og få bilen tilbake på veien. Du trenger
Wire brushBaking sodaWaterJumper CablesWrench SetPliers12-volts batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret åpne og kjøre en annen bil opp foran eller ved siden av bilen din (slik at hetter er i nærheten av hverandre). Deretter holde den ikke-døde bilen kjører og pop panseret på bilen.
2

Koble startkabler til å kjøre bil først. Koble den røde klemmen til den positive terminalen og den svarte klemmen til minuspolen. Deretter kobler du den andre enden av startkabler til dødt batteri på samme måte.
3

La batteriet lade i omtrent et minutt. Prøv deretter å starte bilen som hadde dødt batteri. Hvis den starter, deretter koble startkabler og la bilen gå en stund mens dynamoen lader batteriet.
4

Fjern batteriets kabler fra både positive og negative innlegg på batteriet med en skiftenøkkel eller tang. Bruk en stålbørste til å rengjøre begge innlegg fra terminalen og rengjøre innsiden hullet batterikablene. Bland et par teskjeer natron i en kopp med vann og sakte hell blandingen på begge batteripolene og batterikablene kontakter. Koble fra batterikablene til batteriet.
5

Bruk en 12-volts AC bilbatteri lader til å lade batteriet og husk å koble den røde klemmen til den positive terminalen og den svarte klemmen til minuspolen . For best resultat, bruk et løft kostnad i noen minutter, deretter sakte lade batteriet til måleren viser det er ladet. Husk å alltid lese ladere manuell og sikkerhetsregler før bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71058.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair