Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan resirkulere brukte karosserideler i Houston, TX

Hvis du bor i Houston, Texas, og du har en bil som ikke kjører lenger, lurer du kanskje på hva du skal gjøre med det. Forlate den parkert på tunet kan bli en helserisiko. Heldigvis har du alternativer. Du kan resirkulere det ved å selge den for brukte auto kroppsdeler. Instruksjoner
en

vurdere å selge bilen til en auto berging sted. Berging bedrifter kjøpe junk eller utgjorde biler og selge de enkelte karosserideler. Et eksempel på denne typen gjenvinning virksomhet er japansk Auto Salvage i Houston, Texas (se Ressurser).
2

Annonser ditt kjøretøy i avisen. Det kan være noen som har samme modell av bilen og trenger deler for å gjenopprette det.
3

Ta av alle brukbare deler og annonsere dem for salg i avisen eller på nettet. Selge resten av bilen til en søppelplass.
4

donere bruktbil til en veldedig organisasjon. Selv om det ikke går, noen veldedige fikse bilene og gi dem til mindre heldige individer som hjemløse personer som prøver å komme tilbake på føttene eller mishandlede koner som trenger transport til arbeid. Organisasjonen selger andre biler og bruker inntektene til å kjøpe mat, klær eller møbler. Et eksempel på en slik organisasjon er Houston Charity Center (se Ressurser).
5

Resirkuler auto deler ved å gi bort bilen. Plasser en annonse på Craigslist henhold Houston og annonsere en gratis bil. Mange folk sjekke den frie delen for elementer. De vil heller bruke de delene selv eller demontere bilen og selge delene til flere sentre for resirkulering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71008.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair