Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Suzuki XL 7 Problemer

The Suzuki XL 7 mellomstore SUV ble produsert fra 1998 til 2009. En ny generasjon XL 7 utforming debuterte for 2007 og ble Suzukis første crossover tilbud. I løpet av sitt 11-års løp, tjente XL 7 som en ledsager til den kompakte Suzuki Vitara. Som en entry-level SUV med en lav pris, har XL 7 blitt gjenstand for flere tilbakevendende bekymring for at potensielle kjøpere bør vurdere når du kjøper en SUV. Mangler

Noen av problemene med XL 7 er de generelle problemene som nevnes av eiere og bilindustrien kritikere. Noen av disse klagene har sentrert rundt XL 7 indre kvalitet, som manglet en finpuss av mange av sine konkurrenter. Dårlige materialer og isolasjon også ble brukt, noe som fører til XL 7 omdømme som svært støyende, spesielt under landeveiskjøring. XL 7 har også mottatt pålitelighet rangeringer under de fleste av sine direkte konkurrenter, som fører noen kjøpere er villige til å bruke litt mer penger til å vurdere andre produsenter.
Safety Problemer

XL 7 har vært gjenstand for flere Suzuki minnes for saker som involverer spesifikke sikkerhetsutstyr. En tilbakekalling involverer ca 900 kjøretøyer ble vedtatt i 2007 for å håndtere et problem som involverer XL 7 frontrute. Noen frontruter ble installert med feil type fugemasse, forlater dem i fare for å komme ut av sine rammer i visse typer krasjer. Suzuki forhandlere installert nye frontruter å løse problemet. Noen forhandlere har også installert nye glassplater på XL 7 bakre liftgate, selv om det ikke ble mandat av tilbakekallingen.
Other Tilbakekalling

Andre minnes påvirket XL 7 på måter som ikke er direkte relatert til sikkerhet. I 2003 ble nesten 200 000 Suzuki biler tilbakekalt for forhandlere å installere nye kabler brukes av speed-kontrollsystem da det ble oppdaget at de originale kablene kan gradvis bli slitt og ikke klarer å fungere. Noen 1600 biler ble tilbakekalt i 2005 for å håndtere et problem som involverer feil bremseskiver som var bestemt på å være utsatt for sprekkdannelser under tung bruk. Forhandlere installert nye plater for å løse problemet.
Timing Chain Problemer

En av de vanligste problemene med XL 7 innebærer motoren timing kjeden. Kjeder har vært kjent for å løsne, noe som resulterer i mye støy under kjøring. Løse kjedene er også mer sannsynlig å bryte eller bli utkoblet, som fører til plutselige motorhavari. I tillegg har registerkjede beltestrammere på enkelte XL syv modeller vært utsatt for brudd, slik at kjeden til å skli av. Suzuki har uttalt at en viss mengde støy fra registerkjede er å forvente på en ny XL 7, men som har forvirret noen drivere som ikke klarte å få sine biler betjent da støyen vedvarte.
bremser

Ved siden av bremseskiven tilbakekalling av 2005, har andre brems-relaterte problemer rapportert i store antall. Noen XL 7 eiere har opplevd svake bremser som ikke klarer å stoppe bilen med mindre en stor del av trykket er brukt. At resulterer også i en lengre bremselengde. Et annet problem, mer vanlig på XL 7 er skivebremser foran, innebærer bremseklosser som slites ned veldig fort og krever hyppig utskifting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71406.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair