Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en lekkasje rundt en bil bakfra frontruten

Å ha en lekkasje rundt en bil bak frontruten kan være veldig irriterende. Hvis du ikke tar vare på det raskt, kan bilens interiør få gjennomvåt under et voldsomt regnvær. Under en mindre storm, kan det bli bare våt nok til å forlate en herlig mugg lukt og få vann flekker på møbeltrekk. Det gjør det viktig å fikse lekkasjen når du først legger merke til det, før den har en sjanse til å bli verre. Du trenger
En gallon krukke eller hage hoseFlathead screwdriverRough sandpaperCotton ragRubbing alcoholDuct tapePolyurethane caulkCaulking pistol
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

finne kilden til den lekke. Spør en venn til å helle en liter vann på bakre frontruten, flytter kannen fra venstre til høyre over toppen, som du sitter i baksetet på bilen eller i luken. Om det renner vann ned frontruten, bestemme stedet hvor det begynner å komme inne i bilen. Hvis den første gallon ikke forårsaker en lekkasje, refill kannen og gjenta etter behov, eller bruke hageslangen.
2

Ta skrutrekker og forsiktig lirke gummi vinduet trimme bort fra frontruten nær av lekkasjen din, være forsiktig med å bøye eller kallenavn det. Sjekk kanalen (metallet godt under trim) for sprekker eller rust. Også inspisere bunnen av frontruten er glass for hakk, chips eller sprekker.
3

Tørk ut kanalen med en bomull klut dyppet i teknisk sprit så du har en glatt overflate å arbeide med. Sand av rust med 80-sandpapir og tørke ut eventuelle fragmenter. Fyll kanal med polyuretan fugemasse ved hjelp av fugepistol, og etterlot en åttende av en tomme av plass på toppen av kanalen for å imøtekomme trim. Før caulk har en sjanse til å tørke, erstatte trim du løftet opp. Skru det fast med duct tape. Presset på caulk vil hjelpe holde den tilbake til vinduet, slik at det ligger flatt.
4

La caulk 30 minutter for å tørke, deretter fjerne tapen. Gjenta vann test fra trinn 1 for å sikre at du har tatt vare på problemet. Hvis ikke, legger mer caulk og prøv igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71066.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair