Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Koste å erstatte Motor Mounts

Priser for å erstatte motorfester varierer med bilen, prisen på festene og lønnskostnader. Vanligvis går det koster mellom $ 350 til $ 550. Mounts kan kjøpes relativt billig på nettet, men mange forhandlere eller mekaniker butikker vil ikke garantere arbeidet med mindre delene er kjøpt seg engros gjennom leverandører (du må betale utsalgsprisen). Det er mange mounts tilgjengelig på motordeler forhandlere på nettet for vesentlig mindre enn du ville betale via en forhandler. Kostnaden for installasjon selv, skjønt, varierer, i tillegg. Hvorfor Bytt motoroppheng

motor mount er en ganske enkel komponent, men er nødvendig for å holde bilen fra kapping og ødelegge alle slags andre deler som gjør bilen løp. Uten et fast montering, vil motoren skifte noe voldsomt i motorrommet forårsaker skade og ruin forbindelser til andre komponenter. Og det løser ikke engang hvordan turen eller føler av bilen ville bli svekket.
En enkel men Vital Component

motor mount er laget av stål og er utstyrt med et kraftig gummi-innsats for å absorbere de sterke motor vibrasjoner. Den isolerer hovedsak de vibrasjoner fra kjøretøyets chassis for å hindre risting blir bortført gjennom hele kjøretøyet. Ikke bare gjør det på turen jevnere, beskytter det andre følsomme komponenter som kan være for tidlig skadet.
Rule of Thumb

Jo dyrere bil, dyrere reparasjonen. Minst som vanligvis er tilfellet. Alle bildeler bryte ned over tid. Hvis du kjører en Junker, kan du sannsynligvis finne en motor strut for $ 25 til $ 50 dollar. Hvis du vil erstatte det selv, har du nettopp lagret en masse lønnskostnader. Hvis du kjører en top-of-the-line Mercedes, men sjansene er du ikke kommer til en søppelplass, du tar den tilbake til forhandleren, og forhandler priser er som regel i den høyere enden av skala. Det ville sette deg tilbake i $ 500-serien.
Location, Location
p Hvis du bor i et isolert sted, er det mest sannsynlig ikke er altfor mange forhandlere eller mekanikk å erstatte motor mount. Som et resultat, er det ikke mye konkurranse og derfor prisen for å erstatte omtrent alt i bilen stiger. Ta Central Coast of California, for eksempel. Forskjellen i pris bare for å kjøre en elektronisk diagnose på bilen din kan variere med så mye som 100 prosent. Sammenlignet med tett befolkede områder, hvor det er konkurranse om bilen vedlikehold, kostnadene er mye mer sammenlignbare og generelt mindre kostnadskrevende. Det samme gjelder for din motor mount.
Your Best Bet

Finn en lokal pålitelig mekaniker som er villig til å installere mount. Kjøp festet på internett, hvor prisene er ofte mye bedre enn sluttbrukerprisene du vil betale fra en forhandler eller den lokale mekaniker. Avhengig av kjøretøy og avhengig av hvor du kjøper den mount, har du kutte kostnadene betraktelig. Hvis du er en helg kriger og dyktig i bilmekanikere, er det ikke så vanskelig jobb, men jeg forventer å bruke minst en dag, kanskje to, for å gjøre den nye selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71240.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair