Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bore et hull i galvanisert metall

Enten du feste en skrue eller kjører en linje gjennom metall, på et tidspunkt, må du bore et hull gjennom en galvanisert metall panel. Boring inn i galvanisert metall er ikke annet enn å bore et hull i standard carbon metall, med unntak av at den beskyttende sinkbelegg ikke beskytter det borede hull. Dette kan medføre korrosjon (rust) for å danne i og rundt hullet. Når du bore hullet, er det mulig å tilveiebringe adekvat korrosjonsbeskyttelse for det borede hullet. Du trenger:
Vernebriller
Hammer
Sentreringskjørner
Drill
Sett av borekroner
Klippe og tappe væske
Grinder
Flapper hjul dimensjonert for vinkelsliperen
Rags
Kan kaldt forsinking spray
Vis flere instruksjoner
en

Ta på deg vernebriller. Plasser poenget med sentreringskjørneren på galvanisert metall, der du må plassere hullet. Treffer baksiden av sentreringskjørneren med hammeren for å skape en depresjon referert til som en midtmerke. Senteret mark holder borekronen fra vandrende bort fra det stedet du trenger å bore.
2

Sett i riktig størrelse borekronen inn i drill motor. Starte med en mindre borekrone å lage en pilot hull hvis du borer en stor diameter hull i galvanisert metall.
3

Påfør skjærevæske til borekronen for å redusere friksjon forårsaket under boreprosessen. Dette vil holde borekronen fra å bli kjedelig. Rett tuppen av boret med sentrum merke som du har gjort på galvanisert metall i trinn 1. Plasser tuppen av boret inn til sentrum mark.
4

Place press på drillen motor. Trykk avtrekkeren av bormotor å starte boring. Pump drillen er trigger for å holde hastigheten til borkronen ned for å redusere varmeutvikling ved borekronen. Lette opp trykket du har på drillen når du kommer til avkjørselen siden av hullet.
5

Fest flapper hjulet til vinkelsliperen. Sørg for at dine vernebriller er på og fjerne bur fra begge sider av galvanisert metall med vinkelsliperen. Tørk området rent med en fille. Sørg for at området rundt hullet er fritt for skitt og metall registreringer.
6

Rist sprayboksen av kulde forsinking i 30 sekunder for å blande CAN innholdet grundig. Ta av lokket på sprayboks. Hold spray 8-12 inches unna overflaten av metallet. Coat hullet og området rundt hullet med et tynt lag av forsinking spray. Gjenta fremgangsmåten for den andre siden av hullet du boret i galvanisert metall.
7

La forsinking spray å kurere før du bruker hullet, for å gi full beskyttelse mot rust.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71412.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair