Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan til å kreve et Sealed ATV Battery

En gel-basert batteri, eller "gell cell" - også kalt et vedlikeholdsfritt batteri - er en type AGM-teknologi. AGM står for "absorberes glass mat" og refererer til et forseglet batteri utforming hvor alt av elektrolytten (syren) blir absorbert i en fiberglassmatte (elektroder) som er presset mellom positive og negative platene. Siden det ikke er noen løse syre i et AGM-batteri, er svært lite vedlikehold nødvendig. Imidlertid kan disse typer batterier fortsatt dø eller miste kostnad. Hvis dette skjer, må du vite hvordan du kan lade en forseglet batteri. Du trenger
Yuasa Smart-Shot 1.5 amp chargerVoltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Plasser batteriet på et stabilt underlag og kontroller den første anklagen med voltmeter. For å gjøre dette, plasserer den positive ledningen av voltmeter på plusspolen på batteriet. Deretter plasserer den minuskabel voltmeter på en jordet metalloverflate (ikke batteriets negative terminal). Legg merke til den første ladningen på batteriet før lading.
2

Hook batteriet opp til batteriladeren. La batteriet vedlikeholdslading over minst åtte til ti timer. Hvis du ikke riktig aktivere den nye batteriet over denne tidsperioden med vedlikeholdslading innstillingen, kan det vesentlig og permanent redusere batterilevetiden.
3

Kontroller batteriets ladesyklus etter åtte timer. Hekt av batteriet fra laderen og sjekk tillegget med voltmeter igjen.
4

Fortsett å lade batteriet på laderen til riktig kostnad er nådd, periodevis sjekke batteriet syklus. Det er viktig at du ikke overlade batteriet. Men ikke lader batteriet fullt vil redusere batteritiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71161.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair