Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endrer jeg tiden på en Jeep Wrangler ?

En av de største irritasjonsmomenter om biler er de forvirrende metoder produsenter krever at sjåfører bruker å stille klokken på dashbordet . Heldigvis har Jeep alltid hatt lett set- ups for å stille klokken på dashbordet klokke , og klokken på Jeep Wrangler er intet unntak . Innstille klokken på Wrangler tar bare noen få enkle trinn. Stille klokken

Jeeps alltid har to små bokstaver ved siden av klokken sin : en " H " og en " M ". Under disse vil være små hullene som er akkurat stor nok for en binders eller en kulepenn for å passe inn . Husk at dette er for nyere - modell Jeeps , så hvis din Jeep er eldre enn en mid - 90s versjon, kan du trenger å konsultere brukerhåndboken .

Ta en liten binders og stikke den inn hullet under "H" . Etter et sekund, vil du se time på tide å begynne å sykle gjennom tallene . Velg din utpekte time ved å slippe pinnen .

Deretter gå videre til 'M' . Hold deg bindersen inn i hullet under ' M' og la tallene for å sykle til du kommer til det øyeblikk du ønsker å velge . Slipp pinnen når det riktige tallet er valgt. Når dette er gjort , bør du ha riktig tid satt på klokkevisning .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71302.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair