Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en bil som ikke starter

Feilsøking en bil som ikke starter er måten å komme til roten årsaken til problemet. Du trenger ikke å være en profesjonell mekaniker for å kunne feilsøke en bil og gjøre din egen bil reparasjon, bare bruke en systematisk tilnærming. Instruksjoner
en

starte med det åpenbare, men noen ganger oversett ting, og du trenger kanskje ikke noen bilreparasjoner. Kontroller at drivstofftanken ikke er tom, eller frontlysene igjen på ved en feiltakelse. Rådfør deg med en bil reparasjon manuell, hvis du må, før du går videre til neste trinn.
2

Åpne panseret av bilen og sjekke ut batteriet. Rengjør batteripolene tilkoblinger, hvis de er korrodert batteriet vil ikke holde en belastning lenge nok til å få motoren i gang. Fjern eventuelle korrosjon og stram batterikablene
3

Kontroller luftfilteret;. Det er i en svart plast boksen til høyre for motoren. Hvis det ser skittent, må den skiftes. Luftfiltre koster mindre enn ti dollar og all auto deler butikker lager dem.
4

Sjekk en av to sikringsskap plassert under dashbordet på helt til venstre side, og også under panseret. Hvis en sikring ser smeltet, det er en blåst sikring, og det kan være svaret på problemet ditt. Ta smeltet sikringen ut og sett inn en ny.
5

Vri tenningsnøkkelen til på-posisjon, men ikke helt å starte. Hvis dashbordet lyser ikke kommer på, kan du ha en dårlig tenningslåsen. Broken, løs eller frakoblet ledninger i tenningssystemet vil føre til at bilen ikke starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70988.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair