Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva du skal gjøre i tilfelle dårlig Gass i Tank?

Når kjøretøyet misfires eller begynner å kvele og frese, kan du nettopp har pumpet noen dårlige bensin inn i bilen din. Bad bensin kan kjøpes hvor som helst i verden, de fleste betaler og pumpe uten de kan ha skjemt drivstoff før det er for sent. Å vite noen enkle metoder for å bli kvitt dårlig bensin kan spare deg en dyr tur til verksted. Bad Bensin rettsmidler

Figur ut hvilken bensinstasjon du har kjøpt drivstoff til sist. Tjenesten stasjon kan ha vært inne i en problem med drivstofftilførselen eller filtreringssystem for drivstoff selv. Det er best å sjekke med drivstoff kilde først før du prøver å bøte på dårlig bensin på egen hånd. Hvis du vet for sikkert at du har kjøpt gass på et billig alternativ bensinstasjon, og deretter prøve å snakke med selskapets representant for kompensasjon og å muligens løse problemet for fremtidige kunder.
P Hvis du har mistanke om et mulig problem med drivstoffet ditt, prøv å bruke en boks med oktan boost, vanligvis selges på de fleste auto deler butikker. Legg 7 oz. av oktan boost til ca 10 liter bensin, og du bør legge merke til umiddelbare resultater under en innledende prøvekjøring.

Prøv å legge noen få gram av xylol Xylen maling tynnere som et hjem rette for drivstoff problem. Xylen øker ytelsen og fungerer som drivstoff renere når de brukes på riktig måte. Bruk minst 3 oz. av Xylene per 10 liter bensin for best resultat.
p Hvis du mistenker at motoren ikke fungerer riktig, lever den til en bilmekaniker og be om å få et drivstoff prøven analyseres. Prøven vil vise hvor stor prosentandel av olje, etanol og andre væsker kan være til stede i din gass tank og hvilke skritt må tas for å løse problemet. Skitt, vann og rusk kan ha forbigått bensinstasjon drivstoff filtreringssystem og endte opp i din gass tank

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71387.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair