Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner Inside Dørtablå på en Chevrolet Aveo

Det finnes en rekke grunner til at du kanskje må fjerne den indre dørpanelet på Chevy Aveo. Defekte dørlåser og vindu veiver var vanlig når bilen først ble introdusert på 2002. Den sørkoreanske GM Daewoo selskapet utviklet, produsert og eksportert modellen til USA og andre land. Mest interiør bil paneler har en relativt universell fjerning prosedyre, men de alle varierer litt. Du trenger
Flat head screwdriverPhillips hodet screwdriverInterior panel lirke toolSmall krok formet plukke
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren som inneholder panelet du vil fjerne og rull vinduet helt ned.
2

Finn og fjern de tre skruene på undersiden av den indre dørpanelet med Phillips skrutrekker.
3

Ta av dørhåndtaket skruen ved hjelp av Phillips skrutrekker.
4

Finn runde plastlokket nær armlenet. Lirke den av med flat skrutrekker for å avsløre en annen skruen. Bruk Phillips skrutrekker for å fjerne skruen.
5

Skyv døren panel innover forsiktig med den flate enden av flat skrutrekker i nærheten av døren sveiv. (Gå til trinn 6 for elektriske vinduene.) Mens søker innover press til døren panel, vil en liten beholder klipp holder sveiven bli avslørt som det utvider ved innover press. Bruk den lille krok-formet pick å lirke av festeklipsen. Fjern vinduet sveiv og plast fliken bak det.
6

For elektriske vinduer, lirke vinduet kontroll modul ut av armlenet med interiør lirke verktøyet og trekk ledningen ledningsnettet under den. Se etter en annen skruen under vinduet kontroll modul.
7

Fjern trekantet svart molding dekker sidespeil ved lirke den av med det indre panel lirke verktøyet. Pass på å ikke bryte den.
8

Lirk den ytre kanten av døren panel bort fra dørkarmen. Det er plastklemmer plassert i setene under og du vil høre dem spratt ut av sted som du lirker panelet bort fra døren.
9

Løft døren panel oppover når alle klemmene har vært unseated . Vær oppmerksom på manuell dørlås (hvis aktuelt). Manipulere døren panelet ut av dørhåndtaket.
10

Når du skal installere døren panel, justere den manuelle dørlåsen (eventuelt) riktig før ved å trykke på klemmene og deres seter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71170.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair