Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

GMC Yukon Problemer

Introdusert i 1992, er GMC Yukon en av de to full-size SUV som tilbys av General Motors, den andre er Chevrolet Tahoe (Faktisk både kjøretøy deler samme plattform). Det var en erstatning for full størrelse GMC Jimmy, og det er nå inne i sin tredje generasjon. Første generasjon Problemer

Et stort felles problem med første generasjons GMC Yukons (1992-1999) er den bremsesystem som kan oppleve svikt i bremsetrykket modulator ventilsammenstilling og forhjulet hastighet sensorer . Andre vanlige problemer inkluderer svikt i distributør akselen og forakselen aktuator i Yukons med firehjulstrekk tog, som kan ha negativ innvirkning på motor og transmisjon, henholdsvis. Alle nevnte deler kan skiftes.
Major andre generasjon Problemer

Store problemer av andre generasjon GMC Yukon (2000-2006) har å gjøre med motoren, girkasse og bremser. Noen biler kan oppleve svikt med fordamping vent magnetventil, drivstofftrykket regelmessig og bensinpumpen, og katalysatoren, overføring ventilhuset på automatiske sendinger, og ABS kontroll modul. Disse problemene er spesielt akutt med 2000-2003 biler.

Dessuten kan noen 2000 biler med manuelle girkasser sprette ut på første gear på grunn av fraværet av en detent ball og våren. Disse delene kan bli introdusert til bilen gratis.
Andre andre generasjon Problemer

Andre andregenerasjons problemer inkluderer svikt i viftemotor (blower motor kontrollmodul måtte byttes), overoppheting og tap av kjølevæske (radiator filler halsen måtte slipes glatt og bilen erstattet), grov tomgang på grunn av rusk i spjeldhus (kan fikses med installasjon av air bypass plug ), og suspensjon støy (utskifting av fremre drivaksel ville være nødvendig).
tredje generasjon Problemer

Så langt det eneste felles problem å bekymre seg for, om tredje -generasjonen GMC Yukon biler (2007 å presentere), er det elektriske systemet. Kortslutning kan påvirke spylervæske varmeapparatet på kretskortet og overopphetes. Dette kan føre til funksjonsfeil på andre funksjoner, eller enda en brann. Forhandlere kan installere et ledningsnett med en intern sikring gratis.
Konklusjon

Når det gjelder pålitelighet alene, får en GMC Yukon ikke eldre enn 2007 ville være det beste alternativet. Men for de på et budsjett, ville enhver Yukon fra den andre generasjonen å gjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71419.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair