Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva er årsaken til en overføring til Slip?

Et kjøretøy overføring er ansvarlig for at et kjøretøy for å flytte enten forover eller bakover under ulike spenningsnivåer og med varierende hastigheter. En overføring som slips eller slips i og ut av gear, kan alvorlig hinder kjøretøy drift, og hvis den forblir ubehandlet, kan alvorlig skade en overføring. Det følgende er en kort beskrivelse av de vanligste årsakene til en slipping overføring. Lav Transmission Væskenivå

En lav overføring væskenivået kan forårsake en overføring å gli ved å redusere mengden av sirkulerende overføring væske i en overførings-, at væske som skal settes under trykk ved en overføring momentomformeren å gi nødvendig styrke som å drive en overføring indre arbeid. Et lavt væskenivå reduserer væske kraft er nødvendig for å sikre tilstrekkelig overføring utstyr funksjon.
Feiljustert Transmission Bands

Transmission band, som er gummierte band knytte overføring tannhjul, må tas opp av passende justert og strammes for å sikre korrekt overføring funksjon. Feil justert overføring band mangler den nødvendige spenningen for å holde overføring tannhjul på plass, noe som kan resultere i overføring utstyr glidning.
Worn Transmission Bands

Mange ganger en overføring vil skli på grunn av slitte eller skadde overføring band. Selv om overføring band er riktig justert og er under tilstrekkelig spenning, hvis de er frynsete, ødelagt eller strukket ut av form, vil de ha en negativ innvirkning overføring utstyr funksjon, som kan inkludere utstyr glidning og utstyr slitasje.

Worn Transmission Gears

En overføring er drevet av en serie av tannhjul som kobler sammen og gjør et redskap for å bli kjørt under ulike spenningsnivåer. Slitte eller ødelagte overføring tannhjul unnlater å utføre sin jobb med å knytte sammen på riktig måte, noe som kan føre til dårlig overføring skiftende og overføringen utstyr glidning.
Feil Momentomformer

En overføring dreiemoment converter er ansvarlig for trykksetting og propelling overføring væske gjennom en overføring. En defekt momentomformer mister sin evne til å presse overføring væske skikkelig, et netto resultat av dette problemet er overføringen utstyr glidning og dysfunksjon

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71094.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair