Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Chevy Lumina Strut Installasjonsinstruksjoner

De struts på Chevy Lumina hjelpe absorbere støt og bump i veien, slik at du alltid vil ha dem i god stand. Enten du skal installere et helt nytt strut eller den gamle etter å ha blitt reparert, installere struts er en vanskelig prosedyre. Installering hvilken som helst type avstiver betyr at den gamle staget må fjernes. På grunn av dette, og vite hvordan du skal fjerne spankulere er viktig også. Installasjon
p Hvis staget er blitt fjernet fra bilen, bør den aktuelle ende av kjøretøyet heves allerede på bukker og gulvet jack med hjulet fjernet. Plasser strut, enten det er en fullstendig utskifting eller den gamle, omarbeidet strut, i bilen, du kan trenge en assistent hjelp til å støtte det, gitt strut vekt. Installer de tre mutrene som fester staget til kroppen på den øvre enden og stram dem med en momentnøkkel til 18 fot-pounds. Monter boltene som fester spankulere forsamlingen til styringsgruppen knoke og stram dem til 140 fot-pounds. Monter bremsen linjen braketten og fest den med sine festeboltene, som er strammet til 13 fot-pounds. Med strut nå installert, fjerner forseglingen beskyttere på navhylse og koble rattet. Bruk gulvet jack å heve bilen akkurat nok til å fjerne bukker, senk bilen helt.
Fjerning

Support bilen ved å heve den på gulvet jack, plassere bukker under rammen, og deretter senke den bil nok slik at dens vekt hviler på bukker i stedet for kontrollgruppene. Ta av hjul og dekk for spankulere du skal fjerne. Fjern de tre nøtter på toppen av spankulere forsamlingen som fester det til kroppen, og disse nøtter er tilgjengelig fra motorrommet under panseret. Redd avstandsskivene etter fjerning av nøtter til bruk igjen i installasjonen. Dekk drivakselen leddene med en indre drivkraft tetting beskytter. Fjern bremsen linjen braketten som er montert på strut bolig ved å løsne sine stopperne. Før du fjerner spankulere er lavere bolter, støtter styringsgruppen knoke med en sterk del av ledningen for å holde akselen joint fra overextending. Deretter markerer forholdet mellom boltene til spankulere bolig med en maling markør, fordi boltene 'posisjon vil bestemme innretting vinkler. Feste en lang skrunøkkel til den nedre bolten er mutteren å hjelpe i å fjerne bolten på den andre siden med momentnøkkel. Med de nedre boltene fjernes, fjerner staget fra bilen (dette vil bli enklere med en assistent hjelp).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71204.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair