Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner Bugs Fra en frontrute

På slutten av en lang kjøretur, kan en frontruten ofte ser ut som en Jackson Pollack maleri med alle bugs sprutet på glasset. Prøver å fjerne disse feilene med vindusviskerne vanligvis gjør bare problemet verre. Her er noen tips for å bli kvitt sta, stuck-om bugs. Du trenger
mikrofiberklut
Coca-Cola
Barberblad
Vis flere instruksjoner
en

Prøv å fjerne bugs fra frontruten ved hjelp av en tradisjonell såpevann og en mikrofiberklut. Mikrofiber kluter er gode å bruke når du rengjør vinduer fordi de forlater minimal lo bak.
2

Mykne bugs som har blitt herdet på frontruten ved å dekke dem med en klut dynket i såpevann i flere minutter. Deretter prøver å skrubbe dem av igjen.
3

Skrubb inntørkede bugs med en lys skuresvamp eller "000" stålull. Den slitasje kan hjelpe løsne hva mikrofiberklut etterlater seg.
4

Legg natron til din såpevann for å sette slitasje rett i støvsugeren. Natron granulater er små nok til at de ikke vil lage riper i overflaten av frontruten.
5

Bruk et barberblad eller frontruten skrape til å skrape av døde insekter som er spesielt vanskelig å fjerne. Forsikre deg om at bladet er plassert i en alvorlig vinkel for å unngå riper i glasset.
6

Påfør et beskyttende belegg som til frontruten for å hindre feil fra stikker til frontruten. Belegget må installeres på nytt regelmessig for å holde det fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70947.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair