Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en kalesje

Få ting i livet er mer befriende enn å kjøre nedover motorveien i en kabriolet med taket nede og vinden blåser gjennom håret ditt. En konvertible toppen er ikke en kosmetisk funksjon i bilen din, men en funksjonell del som beskytter deg mot tøffe værforhold og beskytter bilen din kropp mot rust og korrosjon. Du trenger
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
stiftemaskin
Automotive lim
Paint
Wire hjulet, malingsfjerner eller sandblaster
Vis flere instruksjoner
Fjerning
en

Trekk toppen og fjerne hodet bow været segl, ved å fjerne skruene fra fronten baugen.
2

Hev toppen halvveis, lirke ut stifter og skrelle stoffet bort fra fronten header baugen.
3

Fjern skruene fra de andre og tredje bue fastholdingslister. Skyv strimler ut av toppen stoff og sett til side.
4

Fjern skruene fra den bakre bue ramme på begge sider, og deretter fjerne den bakre tetning.
5

Trekk stoffet bort fra den bakre bue for å eksponere festeinnretningen beholde den siden kabelen. Fjern denne skruen og la kablene til å henge fra fronten baugen.
6

Fjern den indre vel liner, som er beholdt av klipp som skal nås ved å fjerne baksetet eller nå gjennom stammen. Når brønnen foringen er fjernet, vil det være tre braketter som holder på baksiden av topp. Senterbraketten holder bakruten, bare fjerne den hvis du planlegger å bytte ut bakvinduet. Fjern de to side parentes.
7

Fjern stiftene som kobler øverste stoffet til bakre bue, og trekk materialet bort. Husk å ikke trekke stiftene som holder bakruten hvis du er gjenbruk det.
Inspeksjon
8

Inspiser kalesje ramme for noen tegn til rust eller korrosjon. Rengjøre og male deler som er rustne, og erstatte noen som har blitt strukturelt kompromittert.
9

Inspiser makt topp motor og pumpe forsamlinger. Sjekk for lekkasjer i de hydrauliske linjer. Dersom bilen din har en historie med treg eller svak strøm toppen motordrift, nå er det perfekte tidspunktet for å få motoren erstattet eller ombygd.
10

Inspiser værtetninger. Gummi tetningslister kan bli sprø og forringes over tid, slik at vann trenger inn i bilen og forårsake rust. Bytt pakninger som trengs.
11

Inspiser side kabler for bend, knekk eller oppflising. Reparere eller erstatte etter behov.
Installasjon
12

Lim bakvinduet stoffet til festebraketten og skru den til bilens karosseri. Deretter stifte bakvinduet til tack stripe på baksiden toppen baugen.
13

Fjern og bytt ut de gamle konvertible overmadrasser, en side om gangen. Legg den nye puten over samme sted som den gamle og stift til tack strimler på hver bue. Gjenta for den andre siden.
14

Legg den øverste stoffet over rammen.
15

Lim og stifte de bakre hjørnene til tilbakeholdelse parentes. Deretter bolt brakettene på plass på bilens karosseri.
16

Løft den øverste rammen slik at du enkelt kan plassere foran øverste stoffet over fronten header baugen. Spray foran baugen med lim og feste stoffet. Stifte stoffet til tack stripe.
17

Sett frontdekselet header været segl, gjenbruk skruene du fjernet tidligere.
18

Sett de beholde strips for andre og tredje buer gjennom løkker i stoffet og sett skruene.
19

Bruk en utrettet kleshenger å træ på sidene oppbevaring kabler gjennom toppen stoff. Stram til skruene som holder kabelen på baksiden baugen.
20

Løft toppen og stifte den øverste stoffet klaff til overvinne stripe på bakre bue. Deretter feste den bakre tetning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71202.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair