Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Vanlige Auto Batteri Problemer

Noen kan finne dette vanskelig å tro, men blybatterier har blitt brukt i mer enn 100 år. Når det gjelder batterier lagrer energi, er de samme kjemiske prinsipper fortsatt blir brukt i dag. Mange problemer oppstår som et resultat av å ikke behandle din bil-batteriet riktig. Hvis du gjør det, kan du få større ytelse, pålitelighet og levetid fra batteriet. Du må begynne å tenke på din auto batteriet som en sparegris: Hvis du fortsetter å ta penger ut og ikke sette noen tilbake, vil du til slutt har ingenting. Funksjon

Den gjennomsnittlige bilbatteri vil vare 3-5 år. Det er mange faktorer som vil avgjøre nøyaktig hvor lenge batteriet vil fortsatt fungere. For eksempel er bilens dynamo ansvarlig for lading av batteriet under bruk, og gjentatte korte turer i bilen vil ikke tillate dynamoen å lade opp batteriet, redusere sin levetid. Også, hvis du bor i et område med ekstreme temperaturer, også dette i stor grad kan redusere batteriets levetid.
Hensyn

batteri ladere og testere er nyttige verktøy å ha i garasjen. Hvis batteriet er helt dødt, så det første du bør vurdere er batteriets alder. Hvis batteriet er mer enn fire år gammel så er det nok på tide å bytte den ut. Hvis du tror at batteriet skal fortsatt jobbe, så du kan lade batteriet selv og bruke en batteritester for å se om det vil være i stand til å holde sine kostnader.
Forebygging /løsning

Ta godt vare på bilens batteri kan øke sin levetid med flere år. Det er noen raske og enkle trinn du kan ta for å holde batteriet knirkefritt så lenge som mulig. En ekstremt effektiv eksempel ville være å bruke terminal protector spray på batteriets terminaler et par ganger i året, noe som vil redusere mengden av korrosjon som bygger seg opp, og dermed gir en dynamo til å lade batteriet effektivt.
Advarsel

Bytte eller bare koble fra batteriet på en nyere modell bil kan føre til mange problemer. Bortsett fra de større problemene som å starte bilen, koble fra batteriet på en datamaskin utstyrt bil kan føre til tap av flere av bilens tilbehør og funksjoner. Tapet av air condition, strøm seter og vinduer, eller permanent skade på visse elektroniske moduler, er bare noen få eksempler på hva som kan gå galt med tukling med batteriets forbindelse.
Expert Insight

p Hvis batteriet er godt tatt vare på og er mindre enn fire år gammel, men er fortsatt opplever problemer, så roten av disse problemene er sannsynligvis en høyt strømforbruk. Du kan måle strømninger blir drenert fra bilen mens den ikke er i bruk med en digital multimeter, eller DMM. Se i bilprodusentens key-off elektriske avløp spesifikasjoner for å finne ut nøyaktig hvor mange milliampere bør være drenering fra bilen når den ikke er i bruk. Etter å ha utført en test, hvis mengden av parasittiske belastning på bilen din er mer enn fabrikken-rådet beløp, deretter identifisere årsaken til overflødig avløp er et must. I de fleste tilfeller problemet er forårsaket av lys eller annet sted på bilen igjen på, men andre problemer kan eksistere, slik som releer eller moduler ikke kommer til å sove eller slår seg skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71265.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair