Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fikse Hail Skade på en bil

Utenfor, vinden pisker og hagl faller til jorden. Etter stormen har passert, du går utenfor for å vurdere skaden igjen i stormens kjølvann. Mange av bilene i området er ofre for stormens vrede. Innse at denne skaden ikke er permanent, og det finnes måter å løse hagl skader på bilen. Instruksjoner
en

Vurdere generelle skader på bilen. Vær nøye med å se grundig på bilen i riktig lys. Av og til er hagl skader ikke merkbar mindre sett i riktig vinkel.
2

Få en kopi av forsikring på bilen. Den politikken vil diktere hva som dekkes og mengden av egenandelen. Hvis politikken har en egenandel høyere enn antatt skade, er det ikke forsvarlig å sende inn et krav.
3

Kontakt forsikringsselskapet som holder politikken på hagl-skadet bilen til å rapportere kravet. Møte med regulatoren å vurdere hagl skader på bilen. Sørg for å være til stede under inspeksjonen og be inspektøren til å gå over alt av hagl skader de fant. Ofte har en inspektør vært å se på biler hele dagen og kan gå glipp av noen dekket skader.
4

Forstå de tilgjengelige alternativene. Folk ofte gjør feil av bare å følge nøyaktig hva forsikringsselskapet forteller dem og ikke klarer å stille spørsmål ved deres forsikringsselskapets motiver. Forsikringsselskapene jobber for bunnlinjen, ikke for forsikringstakere eller deres bekvemmelighet.
5

Bestem metode for å fikse skaden. Det er gjør-det-selv reparasjonssett å løse hagl skader på bilen. Men de fleste forsikringsselskaper krever at reparasjonen utføres av et autorisert verksted.
6

Sett vilkårene i forsikring kompensasjon. Forsikringsselskapene kan være lurt å ta direkte betaling til verksted for sine valg. Selv om dette alternativet krever minst mulig krefter på forsikringstakers del, er det ofte dyrere. Men hvis betalingen er gjort til forsikringstakeren, vil han trenge å betale for reparasjonen ut av lommen hans først, deretter bevise reparasjonen var ferdig og få forsikringsselskapet til å medundertegne sjekken. Denne prosessen er kjedelig, men kan spare hundrevis eller tusenvis av dollar.
7

Reparer hagl-skadet bil. Etter endt forsikringskrav prosessen, har reparasjon gjort. Sørg for å inspisere bilen før du forlater verksted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70936.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair