Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan lage kjørelys Brighter

Selv med alle dagens avanserte sikkerhetsfunksjoner, en av de viktigste er også en av de mest grunnleggende - frontlykter. Frontlykter ikke bare hjelpe deg å se bedre om natten og i dårlig vær , de også hjelpe andre bilister å se kjøretøyet . Over tid , frontlykter kan dimme eller bli gul . Dette gjør bilen mindre trygg og mindre attraktive . Du kan imidlertid gjøre frontlysene lysere. Du trenger
frontlys restaurering kit
Vis flere instruksjoner
en

Bytt frontlykter . Frontlykter kan begynne å dimme når de er i ferd med å brenne ut . Hvor lenge frontlykter siste avhenger av en rekke faktorer, inkludert type pære og mengde .
2

Oppgrader til en lysere frontlys. Det er mange nye typer lykter på markedet , for eksempel Xenon , som brenner lysere enn en tradisjonell glødelamper frontlys.
3

Rengjør frontlykter med en restaurering kit. Disse pakkene inkluderer vanligvis en rengjøring sammensatte og en rasping klut eller pad. De fungerer ved å fjerne sløvhet og gulning som kan oppstå over tid .
4

Har frontlykter profesjonelt restaurert . Mange dealership service avdelinger og uavhengige butikker tilbyr nå denne tjenesten . Prisene kan variere fra $ 50 til $ 100 for å gjenopprette begge frontlyktene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71120.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair