Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Skifte Car Dør låser

De fleste biler, avhengig av modell, har låsene på dørene deres. Låsen kan defineres som en dørlås, som har blitt fjærbelastet. Det er ikke mulig å åpne denne typen dørlås fra innsiden. Det kan kun åpnes fra utsiden ved hjelp av en nøkkel. Hovedformålet med låsen er å holde bildøren låst på plass av sikkerhetsgrunner. Med bil låsen, er bileieren stand til å holde ut inntrengere. Noen ganger kan bildøra ikke åpne fra utsiden. Dette betyr at bilen låsen er brutt og i nød eller fikse eller erstatte. Du trenger
skrutrekker
WD-40
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den indre dørkarm. Før du forsøker å fjerne vinduet kontrollene, bør vindusglass være i nedre posisjon. Når den indre døren liner har blitt fjernet, er neste skritt å fjerne den indre fuktighet liner. Forsiktighet bør utvises for ikke å skade den.
2

Koble trekkstenger som ofte holdt av klipp til både dørhåndtaket og låsesylinderen. Noen ganger kan en bileieren finner ut at det er mye lettere å først koble stangen ligger på låssammenstillingen først. Deretter blir alle ledninger som kan kjøres til håndtaket eller låsen frakoblet. Imidlertid bør ikke under noen omstendighet ledningene kobles på låsen.
3

Fjern alle skruer og muttere som holder håndtakene og døren sammen slik at håndtaket kan være lett å ta ut. Alternativt kan bileieren velge tjenester av en kvalifisert låsesmed, hvis de ikke er sikker på hva de gjør.
4

Installer låsen forsamlingen i den lille spaken som er festet og døren håndtere. Dette gjøres ved snøring i håndtaket på døren og deretter sikre muttere og bolter som brukes for montering på plass.
5

Koble eventuelle ledninger på låsen eller håndtaket som hadde blitt fjernet. Igjen, ved hjelp av klemmer, bør trekkstenger være koblet til låsen og håndtaket. I tillegg, hvis noen stenger til låsen ble fjernet de bør være koblet på igjen.
6

Installer døren og fuktighet liner som hadde blitt fjernet tilbake på plass. Når du installerer fuktighet liner, er det viktig at en vanntett sealer påføres hele veien rundt de ytterste kantene. Deretter bør plastikk rettes nøyaktig på sin plass. Det er etter dette at døren liner er reinstallert og bitene trimmet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71045.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair