Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva er en Long Block

En komplett motor er brutt ned i to grunnleggende delmontasjer:? Den lange blokk og kort blokk. Den korte blokken omfatter blokken og roterende sammenstilling (veivaksel, stenger, og stempel). Den lange blokken er rett og slett en kort blokk med topplokk boltet på. Legg merke til at den lange blokken ikke omfatter inntak eller eksos manifolder, tilbehør stasjon eller drivstoffsystemet. Engine Block

motorblokken gir grunnlag for en motor, og er vanligvis laget av en støpejern. Det kan noen ganger bli kastet av aluminium eller ulike aluminiumslegeringer. Blokken er vanligvis et solid stykke metall, kastet i en grov form på et støperi, og deretter maskinert inn i ytterligere detaljer.
Roterende Assembly

roterende forsamlingen serverer å konvertere den frem-og tilbakegående (opp og ned) bevegelse av stemplene til den roterende bevegelse som kreves for å drive en bil. Når programmet er installert i motoren, det eksploderende gasser ved forbrenning trykk ned på stemplene, som er forbundet via stenger festet til veivakselen. Denne off-set levered akselen er koblet til overføring gjennom et svinghjul og clutch (eller momentomformer) og krefter resten av drivlinjen.
Cylinder Heads
< p> Hodene tjene tre hovedfunksjoner: Å inneholde forbrenningsgassene inne i sylindere, house en valvetrain å organisere bevegelse av gasser og drivstoff, og å gi en kort lengde på passasje for disse gassene komme inn og forlate sylindrene. Hoder kan være laget av jern eller aluminium, og kan også inneholde ett eller to kamaksler på overhead-cam motorer.
Cam eller Nei Cam

Avhengig av hvem du spør , eller kan kamakselen (som styrer valvetrain og dikterer en motorens kraft-kurve) ikke kan bli inkludert i den lang-blokken underenhet. Auto-entusiaster og profesjonelle motor utbyggere ofte ikke inkluderer kamaksel i denne betegnelsen, og foretrakk i stedet å tenke på det som en separat enhet. Imidlertid vil de som kjøper en aksje gjenoppbygd lang blokk fra auto forhandlere ofte finne kamaksler inkludert.
Long Block vs kort blokk

Mange motorer er tilgjengelige som pre- montert lange kvartaler fra auto forhandlere som Advance Auto og CM Engines. Fordelene ved å kjøpe en lang blokk over en kort blokk er at topplokk kommer gjenoppbygd, uthvilt og forhåndsinstallert for en problemfri installasjon og glitch fri ytelse. Siden lange blokker inneholder praktisk talt hver komponent som kan slites ut i en motor, har mange mennesker som annonserer en brukt bil som har en "ny" motor faktisk erstattet bare den lange blokken og gjenbrukt alt annet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71370.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair