Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bruke Metal Drill Bits Korrekt

borekroner brukes til å bore metall er utsatt for slitasje. Ordentlig ved hjelp av borekronen forlenger levetiden til litt og lar deg bore hull enklere. Den viktigste faktoren som bærer en borekrone er friksjon. Friksjon skaper varme som bryter ned den herdede natur på biten. Redusere mengden av friksjon vil vesentlig forlenge levetiden på borekroner. Sammen med redusert friksjon, riktig lagring av borekroner når den ikke er i bruk, vil minske sjansene for at boret blir tapt eller falle og bli sprukket eller bøyd. Du trenger
Drill
5/16th tommers borekrone
1/4 tommers metallplate
Sentreringskjørner
Hammer
Skjæring og taping væske
Rag

Vis flere instruksjoner
en

Plasser den skarpe tuppen av sentreringskjørneren på overflaten av 1/4 tommers metallplate. Strike baksiden av sentreringskjørneren med hammeren for å produsere en sentermerket på stykke 1/4 tomme metallplaten. Sentrumsmerket tillater borkronen å forbli stabile på overflaten av platen. Hvis borekronen vandrer, kan den skjærende tuppen av boret brekke og forårsake at boret kan slutte å virke.
2

Sett boret inn i drill. Påfør skjæring og tappe væske til borekronen og sentrum mark på 1/4 tommers plate.
3

Juster tuppen av boret med senket mark ligger på en /4 tommers plate. Holder drill vinkelrett med metallplaten og bruke sterkt press nedover, trykke på avtrekkeren av boret. Pump utløse av bormotoren for å holde hastigheten til borkronen treg. Påfør ekstra skjæring og tappe væske til borekronen og metallplate så snart du oppdager røyk kommer fra borekronen.
4

Reduser mengden press at du søker til drillen når du kommer til enden av hullet. Omvendt bormotoren dersom borkronen binder i hullet som bores. Legg skjæring og tappe væske til hullet før du fortsetter å bore hullet.
5

Fjern boret fra drill når du har fullført boring av hull. Tørk borkronen ren av metallspon som er opprettet under boreprosessen. Oppbevar boret i en container eller bitholderen å holde den fra å bli skadet av fallende og bøying.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71371.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair