Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvor å Feilfri røyk rester av frontruter

Hvis du er en røyker og du har en vane å røyke i bilen (spesielt med vinduene opp), da har du sikkert lagt merke til en røyk rester bygget opp på innvendige frontrutene til din bil. Hvis du kjører den samme bilen hver dag, kan det ikke være åpenbare. Når du sitter i en ikke-røyker bil, men du kan lett se forskjellen. En disig frontruten ikke bare eksister rent utseende på bilen din, er det også utgjør en sikkerhetsrisiko, spesielt når du kjører i dårlig vær eller om natten. Her er noen måter du kan rense røyk rester av bilens frontrute. Du trenger
Eddik
Husholdningenes glass renere
Newspaper
mikrofiberklut
Vis flere instruksjoner
en

Approach interiøret frontruten fra passasjersetet for å unngå hindringer fra rattet.
2

Begynn å prøve å fjerne røyk rester med et vanlig rengjøringsmiddel for glass og en mikrofiberklut. Mikrofiber etterlater seg mindre lo enn andre kluter.
3

Prøv en eddik og vann hvis husholdning renere ikke tar røyken rester av. Mange argumentere for å bruke den med en svart-hvitt-avis. Avisen blekk fungerer som et glass poleringsmaskin og ingen lo blir etterlatt på frontruten.
4

Gi rensevæske eller krom polish en prøve hvis de tradisjonelle glass rengjøringsmidler ikke fungerer.

5

Ta bilen for en profesjonell detaljering hvis du ikke kan løse problemet. Snakk med detailers om din røyk rester problemet på forhånd.
6

Bidra til å forhindre problemet ved å unngå røyking med vinduene opp eller bare sprakk litt. Hvis det er mulig, unngå å røyke i bilen helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70943.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair