Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Chevrolet Monte Carlo elektriske problemer

Chevrolet Monte Carlo er like pålitelig som de fleste nye amerikanske biler, men hver så ofte man gjør støter den odde elektrisk feil. Disse spenner fra billig til bank-breaking, og fra upraktisk til direkte farlig. Noen kan lett repareres av en kompetent hjem mekaniker, men andre bør undersøkes av en kvalifisert mekaniker for å hindre katastrofal systemsvikt. Slå signalfeil

Monte mest beryktede elektrisk svikt knyttet til sine blinklys. Konkursen begynner midlertidig i begynnelsen, men etter hvert blir permanent. Dette svikt er faktisk en svikt i hinderet lysbryter, der de blinklys kjøre. Som sådan, mange eiere rapporterer forlenge det uunngåelige faren bryteren erstatning ved å slå på farene øyeblikk når blinklys slutter å virke.
No-Start (sikkerhetslås)

Mange eiere har rapportert problemer med Monte sikkerhet lockout system. Dette systemet deaktiverer tenningen på bilen hvis den ikke mottar et signal fra døren låses åpnet med en bestemt nøkkel. Dette for å hindre tyver fra å bruke låsesmed "slim-Jims" for å låse opp døren manuelt. Den kortsiktige løsning på dette problemet er å gjentatte ganger låse og låse opp døren med nøkkelen, noe som gir maskinen mer mulighet til å lese nøkkelen. Du vil imidlertid må ha dette reparert snart eller senere.
No-Start (Heat Relaterte)

Selv om ingen kan likevel forklare hvorfor, høye innvendige temperaturer kan noen ganger påvirke Monte startevnen. Årsaken kan ligge i tenningslåsen modul, siden mange eiere har rapportert at forlate nøkkelen i "tilbehøret-on" posisjon vil tillate bilen å re-starte, mens du slår den av helt deaktiverer den. Noen har byttet tenning moduler til gode resultater, andre har funnet problemet tilbakevendende selv etter utskifting.
Temperaturmåleren
p Hvis tenningslåsen svikt under høy varme er nysgjerrige, så denne typen svikt er meget irriterende. Ved temperaturer under 60 grader, mange Montes opplever svikt av bestanden temperatursensor og medfølgende dashbordet måle. Det mest irriterende ting om denne feilen er at når motoren kontroll datamaskinen mister signalet fra sensoren, den automatisk de-låter selv og går inn i "limp-home"-modus, noe som resulterer i dårlig akselerasjon, dårlig drivstofføkonomi, og en mye lavere styrt toppfart.
Solution

Selv om det er mulig å løse noen av Monte Carlo mange elektriske problemer, er realiteten i saken er at denne bilen er et primtall eksempel på "konstruert foreldelse." Kjøpere av noen bruktbil gjort i de siste 10 år er kjent med komponenter som er utformet for å mislykkes etter den utløper, og dette er intet unntak. Mange eiere rapporterer den raskeste og billigste måten å fikse dette brukes Chevy er å kjøpe en ny Honda.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71400.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair