Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

2003 Ford Explorer Problemer

The Explorer er Fords mellomstore SUV. Debuterte i 1990 for 1991 årsmodell, har det vært den mest solgte SUV i USA. 2003 Ford Explorer er en del av bilens tredje generasjon, og det er tilgjengelig i en rekke utførelser og pakker. Motorstøy

På noen biler med 4,6-liters motorer, kan det være en tikkende støy. Dette kan spores tilbake til feil ventilførere. Et slikt problem vil kreve erstatning av topplokk.
Oil Leak

Noen 2003 Explorers kan ha oljelekkasjer fra høyre side aksel. Dette kan være forårsaket av tetningen løsner og spinning i huset. En komplett aksel montasje erstatning vil være nødvendig for å løse problemet.
Kjøretøy Struktur

På noen 2003 Explorers, kan liftgate glass spankulere bli utkoblet. I andre tilfeller kan det hengslede brudd. Dette gjør at glasset faller og muligens bryte. Forhandlere kan ha liftgate glass spankulere braketter og /eller glass hengsler erstattet, avhengig av årsmodell. Oppdagelsesreisende fra 2003 ville bare trenger hengslene erstattet (For 2002s, ville det være både struts og hengsler).
Firehjulstrekk og Transmission

En sporadisk problem med 2003 biler er med svikt i firehjulstrekk system og overføring. Som et resultat, vil den firehjulsdriften ikke virker, og overføringen vil ikke forskyve riktig. Kostnadene for reparasjoner vil variere ettersom svikt er ikke spesifikke for noen del.
Differential Speed ​​Sensor

Et par 2003 Explorers kan ha differensial fartsmåleren og tilhørende kabling mislykkes. Dette kan ha negativ innvirkning på firehjulstrekk, overføring og ABS-bremser. Den differensial hastighetsmåler og ledningene måtte byttes ut for å ha alle nevnte komponentene komme tilbake til forsvarlig drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71401.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair