Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer drivstoff sprøytebrukere i en Nissan Maxima

En drivstoff injektor er en enhet som blander drivstoff med luft under trykk for en forbrenningsmotor. Injektorer erstattet forgassere i nesten alle biler i løpet av 1980, og alle modeller av Nissan Maxima bruker injektorer. Et drivstoff injektor kit vil typisk inneholde dysen, ventil og et sett av o-ringer. Du trenger
Stikknøkkel satt
Momentnøkkel
dieselinjektor kit
Vis flere instruksjoner
en

Koble kabelen til minuspolen med en pipenøkkel. Fjern sugeslangen og inntak manifold samleren fra drivstoff trykkregulator med pipenøkkel.
2

Bruk pipenøkkel til å fjerne drivstoff linjer fra drivstoff rail, og koble drivstoff injektor elektriske kontakter fra strømforsyningen sele. Koble til festeboltene for drivstoff rail festebolter, og fjern drivstoff rail montering og injektorer fra inntaket manifold. Løsne klemmene for drivstoffet injektoren du ønsker å erstatte. Fjern dette drivstoffet injektoren ved å skyve den ut av fuel rail.
3

Kast de gamle O-ringer, og påfør et tynt lag med ren motorolje til de nye O-ringer. Fest det nye drivstoffet injektoren til drivstoff rail og stram drivstoff rail festeboltene til mellom 84 og 96 tommers-lbs. med en momentnøkkel. Trekk til festeboltene igjen til mellom 16 og 19 fot-lbs.
4

Plug i de elektriske kontaktene, og fest drivstoffslanger til drivstoff sprøytebrukere. Fest sugeslangen og inntak manifold solfangeren til drivstoff trykkregulator. Koble kabelen til minuspolen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71402.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair