Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan du velger en bilverkstedet

En av de viktigste delene av dagliglivet er bilen din. Det får deg til jobb eller skole, til butikken, banken og hjem. Når det er et problem med det, vil du sørge for at folk som kan fikse det vet hva de gjør. Les videre for å lære å plukke en bilverkstedet. Instruksjoner
en

Få henvisninger fra familie, venner og kolleger. Sjekk den lokale Better Business Bureau for informasjon om klager arkivert, hvor mange (om noen) og butikken rekord for å løse problemer.
2

Besøk butikken. Observere renslighet, belysning, organisering og tilstanden på utstyret.
3

Undersøke mekanikk 'sertifisering. Spør om de er sertifisert og i hvilket område. Mekanikk kan være sertifisert av en bilprodusent eller en generell organisasjon som Statens institutt for Automotive Service Excellence (ASE). Se etter en mekaniker med gyldig legitimasjon, riktig trening og erfaring på din modell. Vite om de er kvalifisert til å gjøre forskjellige typer tjenester, for eksempel elektriske og bremsesystemer. Noen bilverksteder arbeidstakere er kun kvalifisert til å gjøre oljeskift.
4

Spørre om hvilke typer av kundeservice fordeler butikken gir. Noen kan tilby leie biler på stedet, låne biler eller buss til og fra jobb mens bilen blir reparert. Spør om de har kveld og helg timer.
5

Plukk et verksted autorisert til å utføre reparasjoner under garantien din, hvis bilen din har en.
6

Etablere en arbeidsgruppe forholdet til verksted. Den beste tiden å plukke en butikk er før du trenger den. Forebyggende vedlikehold er mindre kostnadskrevende enn å reparere en stor feil. Begynne med noe "små" som et oljeskift eller en sjekk-opp på en av bilens systemer. Noen butikker tilbyr gratis brems sjekker eller gratis air condition-systemet sjekker.
7

sammenligne priser for generelle tjenester som bremser, air condition sjekker og tune-ups. Disse avgiftene kan variere mye, men de vil gi deg en idé om butikken du vurderer faller i gjennomsnittlig prisklasse. Tenk kjettinger samt uavhengig eide butikker. Be om referanser fra fornøyde kunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70924.html

Previous:
Next: No

Generell Auto Repair