Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Typer frontlykter

Formålet med bilens frontlykter er å belyse veien for biler på veier og motorveier om natten og under dårlig vær, for eksempel tåke og stormer. Auto deler butikker og garasjer tilbyr et bredt utvalg av frontlys typer. Figurer

Det er hovedsakelig to former av frontlykter: driver og blyant lys. Kjørelys gi sjåførene 1000 meter av synet foran bilen, mens blyant lys gir 2000 meter av belysning. Noen stater har et forbud mot blyant lys fordi de anses som sterkt nok til å være en drivende fare.
Tåkelys

Tåkelys målbevisst vinkel lys nedover mot overflaten av fortauet slik at sjåførene kan se banen av veien eller motorvei. I tung tåke eller regn, hindrer dette lyset blir reflektert tilbake på sjåføren, som kan gjøre det vanskelig for henne å se.

Glødelamper

Glødepærer er lik de typene pærer brukes i hjem og kontor lysarmaturer, bortsett fra at de har en høyere wattstyrke for å gjøre sitt lys sterkere og lenger omfattende. Lyspærer glød når glødetråden i dem blir varmet opp på grunn av elektrisk strøm.
Halogen Lights

Snarere enn å bruke en glødetråd, halogen lys bruker en gass for å belyse, som resulterer i en mye sterkere lys. De krever mindre strøm enn glødepærer, noe som resulterer i mindre belastning på bilens batterier.
Xenon Lys

Xenon lys bruker gass på samme måte som halogenpærer. Lyset fra en Xenon pære er mye hvitere og lysere enn halogen, og de også vare lenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71157.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair