Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bruke en AutoTap

En AutoTap skanner kan komme godt med når diagnostisere bilens problemer. Diagnostiske skannere brukes av mekanikere overalt for å "snakke" til bilens elektroniske system for å finne et problem. Med mye av den moderne bilens systemer ved hjelp av PC-komponenter til å operere, er dette verktøyet avgjørende for enhver bilmekaniker. Instruksjoner
en

Forstå bruk av motor diagnostisk utstyr. En diagnostisk skanneren kan hjelpe finne ut hva som går galt med motoren din når en "check engine" eller annen tennes for å finne måter å forbedre gass kjørelengde og hestekrefter.
2

Bli kjent med AutoTap selskapet. AutoTap er bare ett selskap som gjør bilindustrien diagnostiske skannere. Deres produkter er differensiert etter type kjøretøy, bilens datasystem eller drift av skanneren.
3

Invester i en manual for å gå med AutoTap diagnostisk skanneren. Mens de alle kommer med grunnleggende instruksjoner, er det også antatt at du vet hvordan du bruker en, siden de er et spesialisert produkt. AutoTap tilbyr håndbøker for sine produkter som du kan kjøpe separat.
4

Les gjennom alle manualer, til papirarbeid og annen informasjon bli kjent med AutoTap maskinen. Også, les deg opp på kodene og hva de betyr for den bilen du skal bruke den AutoTap på. Dette vil hjelpe deg å finne ut hvilket system som fungerer.
5

Sjekk ut AutoTap nettsiden for mer informasjon hvis du har problemer med å bruke diagnostisk utstyr. De tilbyr mange artikler om svært spesifikke problemer som vil fortelle deg hva du skal se etter og hvordan å diagnostisere problemet ved hjelp av deres system.
6

Fest AutoTap diagnostisk skanneren til porten ligger under dashbordet på førersiden. Portene kan være av forskjellige former og størrelser avhengig av merke, modell og år av kjøretøyet, så sjekk din AutoTap kit for adaptere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70966.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair