Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Vil et bilbatteri lader seg selv etter å ha blitt døde?

Selv for den minste initiert blant oss, presenterer bilbatteriet lite mysterium når sammenlignet med resten av bil reparasjon verden. Et dødt batteri kan vanligvis lades opp med et hopp fra et annet batteri. Å ha et dødt batteri, tankene, ikke alltid nødvendigvis bety et nytt batteri må kjøpes.
Årsaker

bilbatteri er vanligvis produsert for å vare rundt fem år, basert på optimale forhold. Hvis en bil batteriet dør før den tid, kan det være på grunn av førerfeil, som betyr at det var helt unngått i mange tilfeller. Noen av de viktigste måtene som et bilbatteri kan møte en tidlig slutt er gjennom mangel på skikkelig vedlikehold og senere korrosjon av kabler og stolper som kobler batteriet til motoren. Ekstreme værforhold kan også redusere levetiden til et batteri, slik som veldig varmt eller kaldt vær. Selvfølgelig er den vanligste måten å drepe et batteri til å forlate lysene på når motoren er slått av. Dobbeltsjekk lysene før du forlater bilen og unngå unødig blir dømt for batteri uaktsomt drap.
Lade the Dead Batteri

Naturligvis, uansett hvor gode våre intensjoner , noen ganger vil vi finne oss med en tidlig dødt batteri. Den gode nyheten er dette: Du trenger kanskje ikke å bytte batteri med en gang. Hvis batteriet dør rundt fem år mark, bør du definitivt få en ny. Ellers hoppe starte opp batteriet ved hjelp av enten en batteripakke (funnet på alle auto del rabatt butikker og mange store boksen butikker som Walmart) eller en god samaritan er Juiced-up batteri. Etter å ha hoppet i bilen, la den gå i minst 20 minutter for å la motoren lade batteriet. Hvis den holder kostnad, bør du har ingenting å bekymre seg for. Hvis ikke, er det tid for en ny.
Warning

Hvorvidt batteriet vil holde sin kostnad er et spørsmål om ren spekulasjon, selv om du nettopp har kjøpt det går. Pass derfor på at du kjører til en sikker sone etter å ha hoppet i bilen. Du ønsker ikke å parkere ut i midten av ingensteds, bare for å finne batteriet utladet når du går å starte den opp igjen. Kjør hjem eller til et sted der du vet at du kan få en ny hoppe hvis du har noen bekymringer om batteriet er i stand til fullt ut å lade seg selv fra motoren.
Battery Care
p Det er enkle måter å unngå å være i denne prekære stilling i første omgang. Som nevnt tidligere, må du ikke la dine lys eller radio kjører når motoren er slått av - disse er store batteriet drainers. Sekund, praksis god batteri vedlikehold en gang i sesongen for å forlenge levetiden til bilens elektriske kilden. Dette kan gjøres ganske enkelt ved å inspisere kablene for slitasje og med en stålbørste for å bli kvitt noen korrosjon funnet rundt terminalene.
Hybridbil batterier

På andre enden av kostnadene spektrum er de batterier som brukes for hybrid biler. Disse nye gass-lagring autos har nylig blitt den hotteste nye trenden i å redusere karbonutslipp og spare penger på bensinstasjonen, men batteriene de kjører off kan koste en pen kroner hvis de mister sin juice. Heldigvis, kan vurderer disse batteriene går for så mye som $ 3000, og er designet for å vare livet av bilen, eller i det minste gjennom en ti års garanti perioden. Men når de gjør mislykkes, er erstatning den eneste levedyktige alternativet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71362.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair