Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan reparere en lastebil Frame

Noen lastebilmotorer ser ut til å vare evig, i motsetning til rammen, som har en tendens til å ruste. Hvis du er en lastebil lover, kan du være i stand til å holde din lastebil lenger. Alt du trenger er et par stykker av utstyr, og du kan reparere lastebilens ramme. Du trenger
Torch
Sandblaster
papp
Spray maling
Sveiser
Primer
Rust-bevis produkt sammenligning Paint
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvor mye rust på rammen. Hvis du merker en betydelig mengde rust, sjekk hele rammen. Bruk en vinkelsliper eller skjærebrenner for å fjerne, hvis mulig, noen sveisede stykker fra rammen. Dette vil gjøre sandblåsing hele rammen mer praktisk.
2

Fjern så mye rust og gammel maling som mulig. Bruk en sandblaster eller sand det manuelt for å eksponere metallet. Sjekk for skade, slik som sprekker eller blemmer.
3

Skjær bort rustne deler med en lommelykt, jeksel eller baufil.
4

Lag en mal av brikker du trenger å reparere flekker av metall du fjernet. De fleste mennesker liker å bruke et stykke papp og en kniv eller skarp, liten kniv. Pass på at malen passer perfekt.
5

Plasser papp mal på et stykke metall og spraymaling rundt det. Fjern pappen fra metallet, du skal nå ha en perfekt mal. Klipp ut din metall patch. Glatt alle metall flekker ved å pusse rundt kantene.
6

Rust-bevis de patcher samt hele rammen. Det er mange rust-bevis produkter på markedet. Følg produsentens anvisninger når du utfører dette trinnet.
7

Weld på metall patcher. Lag en sterk sveis for holdbarhet. Glatt sveisen ved å pusse og slipe det. Påfør en primer på hele rammen, vent til den tørke og påfør et strøk med maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70978.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair