Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en Quarter Panel

Automotive kroppen reparere er en svært spesialisert prosess. Sveising, sliping, justering og oppmerksomhet på detaljer er alle en del av kroppen reparasjonsprosessen. Biler er laget av flere biter av metall med begge festene og spot sveiser for å holde delene sammen. De fleste punktsveisingen vil bli plassert på den ytre fender-og fjerdedel panelet for å holde på de store utvendige deler av bilen. Endre en fjerdedel panel innebærer boring punktsveisingen, kutte overflødig metall, og erstatte den gamle metall med nytt metall. Du trenger:
Hansker
Drill
Step ned borekronen
Klemmer
Sveiser
Vis flere instruksjoner
en

Samle alt nødvendige materialer og være sikker på at det nye kvartalet panelet er i tilfredsstillende stand. Identifiser panel som må skiftes, og hvor det er sikret å være kroppen av kjøretøyet. Punktsveisingen brukes på de ytre lagene av bilen fordi de er sterkere enn festene.
2

Plassér hansker på før du begynner. Fjern panelet fra kroppen. Hvis panelet er spot-sveiset på plass, bruker du trinn ned borekronen og bore ut punktsveisingen. Den borede hullet skal være litt større enn den sveis og det er ikke nødvendig å trenge gjennom begge lag av det sammenføyde metall. De fleste panelene vil ha punktsveising hver 6 til 8 inches.
3

Klipp ut hjulet godt ca 1/2 cm mot midten av bilen fra der kvartal panel møter den indre fender . Husk at du kan trimme metall som er til overs, så det er tryggere å trimme saktere enn kuttet vekk for mye.
4

Trim overflødig metall vekk fra kroppen og glatt alle kanter der nye panelet skal plasseres. Test det nye panelet ved å plassere den på plass for å sikre en smidig passform.
5

Bruk klemmene til å holde det nye panelet på plass. Plasser en klemme hver 12 inches for å sikre god kontakt. De fleste av de tilgjengelige stedene er under og mot baksiden av kjøretøyet.
6

Bli med det nye panelet til kroppen av kjøretøyet ved hjelp av sveiser. Bruk svak varme omgivelser, og sveis i korte intervaller slik at du ikke brenne gjennom den tynne metall. Alternative sveising flekker å tillate metall kjøling tid. Dette vil forhindre fordreining og skade på panelet.
7

gjennomgang hele punktsveising for å sikre en riktig passform og styrke av obligasjonene. En skikkelig sveis vil vanndam i hullet og fest de to panelene sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71422.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair