Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

New Transmission Vs. Gjenoppbygging

Mange bileiere må forholde seg til ødelagte girkasser, noe som skjer på nesten hver bil før eller senere. Dette er aldri en tiltalende forslag, ettersom en defekt overføring ikke kan ignoreres, og samtidig er ikke akkurat den billigste ting å fikse. Mekanikerne deretter tilby to alternativer: nye eller ombygde. Betydning

transmisjoner regulere og formidle kraften fra motoren til drivverket, noe som setter dem under konstant stress. De er også utrolig kompleks, som består av dusinvis av bevegelige presisjon deler. Dette gjør overføringer svært utsatt for slitasje. På toppen av det, unnlater mange en bileieren å sjekke overføring væske og utføre overføringen vedlikehold etter behov. Resultatet: mange brutte overføringer
bilder valget

Når en bil trenger en ny girkasse, det er ingen unngår butikken.. Mekanikere tilbyr vanligvis valget av ny eller ombygd girkasse erstatning. Den mest åpenbare forskjellen for sjåfører er kostnaden. En ny overføring kan koste tre ganger eller mer enn en ombygd girkasse, og det kan ta opptil en uke å bestille. Gjenoppbygger vanligvis ikke ta mer enn tre dager.
Forskjellen

I tillegg til penger og tid, det er påliteligheten faktor å vurdere. Ombygd sendinger er mer hit og savner, og avhenger av kvaliteten på arbeidet som gjøres i butikken der sjåførene velger å få bilen sin fast. Nye girkassene har en full produsentens garanti, mens gjenoppbygger få warrantied ved butikken som gjorde arbeidet.
Komme det New
p Dette er veldig selvforklarende. Nye transmisjoner for en gitt bilmodell er ikke annerledes enn den som satt i den av produsenten når det opprinnelig ble laget. De er best tilpasset og best egnet til de andre komponentene i bilen og er ny fra grunnen av - uten brukte komponenter inkludert
Gjenoppbygging det

Motsatt. , ikke en ombygd girkasse ikke kommer fra produsenten, og er gjort av individuelle butikker, derav inkonsekvent kvaliteten på arbeidet. Prosessen høres enkelt: de harde delene av overføringen saken og kjerne, er laget av tøff metall og sjelden bryte. Disse kan brukes i gjenoppbyggingen. Myke deler som pakninger, tetninger, filtre, ventiler og clutch komponenter er erstattet i en gjenoppbygging når det er nødvendig.
Typer gjenoppbygge
p Det er flere grader av gjenoppbygge en overføring, fra enkle utskifting av spesifikke, lett-å-få-til deler for å fullføre overhalinger. Selvfølgelig, jo mer omfattende operasjonen desto dyrere er. Ideelt sett bør mekanikere kunne identifisere problemet uten for mye etterforskning, som gjør en grunnleggende ombygging mulig. I alle fall må alle nedbrytbare komponenter og væsker byttes ut og fylles til produsentens spesifikasjoner.
Hensyn
p Det er også spørsmålet om reproduksjon, ofte forvekslet med ombygging. De to er ikke det samme, selv om gjenvinning er et sted mellom ombygging og får ny. I reproduksjon, blir overføringen ikke jobbet på av vanlige mekanikk. I stedet dedikerte anlegg erstatte alle myke delen, holder bare kjernen. Dette er litt mer omfattende enn en overhaling, men tar lengre tid og koster mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71297.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair