Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Nissan Altima Car Problemer

Nissan Altima har eksistert siden tidlig på 1990-tallet som en erstatning for de fattige solgte Stanza. Siden da har det blitt den mest solgte bilen bilprodusenten Nissan har på markedet, samt å være en av de perennially sterke mellomstore sedan utøvere. Det er nå inne i sin fjerde generasjon. Første generasjon

Når du kjøper en Altima av første generasjon (1993-1997), være oppmerksom på bilens motor, som kan ikke starte på grunn av en defekt krank vinkel sensor og /eller tenningen transistor (delene kan byttes ut), og oppvarming /air condition-systemet, som er utsatt for kjølemediet lekkasjer og ekspansjonsventil rusk (bytt O-ringen i A /C og fjerne rusk å fikse)
Dessuten kan bil miste gasshendelen på grunn av motorens bevegelse overføres til luftstrømmen måler /filterhus og støttebraketten i motorens luftkanalen. Forhandlere kan flytte gassvaieren bolig med en gummipropp klemt til det gratis.
2. generasjon

Mesteparten av første generasjon Altima problemer er løst med andre generasjon (1998-2001). Men problemer eksisterer fremdeles. Dens store problemet er med tette tennplugg ventilasjonshull og inntak manifold pakning svikt, noe som kan resultere i ujevn tomgang og steiling. I disse tilfeller vil det "Check Engine"-indikatoren lyse. Utskifting av tennplugger og inntak manifold pakning kan løse problemet.
Tredje generasjon

Den mest utbredte problemet med tredje generasjons Altimas (2002-2006 ) er svikt i veivakselen posisjon og kamaksel posisjon sensor --- et problem som kan føre til at motoren kveles. I noen tilfeller kan en fabrikk tilbakekalling dekke bilen. Andre problemer inkluderer elektriske problemer, men frigjør oksygen sensor ledninger fra eksosmanifolden varmeskjoldet kan løse problemet. Hylende clutch plater kan være et problem, men er løst med utskifting i et mottiltak med forskjellig friksjon. Støyende hjulkapsel problemer kan ofte løses med filt tape.
Fjerde generasjon

Noen fjerde generasjons Altimas (2007 å presentere) kan ha defekte elektriske vinduer knapper, som kan løses ved å lukke vinduet helt og holde den defekte knappen i omtrent fire sekunder. Andre problemer innebære vindusbryter forsamlinger eller unøyaktige speedometre på grunn av en elektrisk bakken problem fra høyre framskjerm. Overall, fjerde generasjons Altimas har minst problemer, som de er relativt nye.
Best Nissan Altimas

Det beste alternativet er å kjøpe en fjerde generasjon Altima. I tillegg til å være bilen med de minst alvorlige problemer, det har de fleste funksjoner Altima har besatt opp til dette punktet. Tredje generasjons Altimas er ikke så langt bak i pålitelighet, samt pris, stil og ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71414.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair